Verktøy for motorsykkel mekanikk

June 15

Verktøy for motorsykkel mekanikk

Motorsykkel mekanikk bruker primært verktøy for liten motor mekanikere. Bortsett fra en persons grundig kjennskap til utstyrets deler og drift og hans problemløsning ferdigheter er pålitelig verktøy avgjørende for ham å finne spesifikke problemene av sykler og gir dem raskt og nøyaktig diagnoser. Når en sykkel bryter ned, mekanikeren må diagnostisere mekaniske drivstoff og elektriske programmer for å gjøre de nødvendige reparasjonene. En sykkel krever også jevnlige service å minimere risikoen for sammenbrudd og holde den opererer på optimal ytelse.

Skiftenøkler

En skiftenøkkel er alltid en del av en motorsykkel mekaniker verktøyet boksen. Den kommer i mange typer og størrelser. Hver enkelt gir grep og mekanisk fordel i å anvende dreiemoment for å slå muttere og bolter eller stramme hindre dem fra å slå. De handiest inkludere i en motorsykkel mekaniker verktøy inkluderer kombinasjon skiftenøkler. De vanligvis gi verktøy størrelser fra 6mm til 14mm, 17mm og 19mm. Det er ideelt å ha minst to sett med disse skiftenøkler: én for mutteren og én for bolten hodet. Det er også nyttig å ha et sett med små, åpne slutten tenning skiftenøkler å spesielt tjene behovene til åpne enden tenning deler. Siden det er mange typer skiftenøkler passer for spesifikke mekaniker verk, er en fastnøkkel rack også viktig for alle mekaniker for riktig oppbevaring og håndtering av skiftenøkler.

Skrutrekkere

Skrutrekkere - små og korte seg å stor og lang - er grunnleggende verktøy motorsykkel mekaniker trenger hver vedlikehold eller reparasjon jobb i en sykkel. Bortsett fra den populære flathead og Phillips, det finnes flere typer av skruen-hoder trenger bestemte typer skrutrekkere som allen, star og kvadrat drivere. En skrutrekker kan også brukes som et støtteverktøy for ulike nysgjerrige, chiseling og levering.

Virkningen Driver

Phillips skruer brukes i mange motorsykler virkelig lås på trådene i aluminium veivhus. Hvis de skal fjernes, i stedet for den grunnleggende skrutrekkeren, brukes en innvirkning driver. Virkningen driveren kan enten bruke driveren biter eller stikkontakter. Når du bruker en innvirkning driver, plasseres riktig størrelse av en bit eller socket på driveren, og deretter på skruen. Mekanikeren viser selve sjåføren i retning ment for en sving.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com