Viktige verktøy for mekanikk

July 29

Viktige verktøy for mekanikk

Hver verktøyet mekaniker bruker er egentlig viktig for riktig å fullføre en jobb. Imidlertid brukes bestemte verktøyene mest.

Hydraulisk Jack

En bil jack er en mekanisk enhet som brukes til å løfte en bil eller lastebil så arbeid kan utføres under bilen. Mekanikk vanligvis bruker et hydraulisk gulv jack, som er kraftigere enn mindre kontaktene de fleste sjåfører har i bilen stammene.

Skiftenøkler

Boksen skiftenøkler har en lukket ring på hodet. En mekaniker passer denne riktig størrelse ringen over en mutter eller bolt på kjøretøy og vendinger. En lukket ring er kjøpedyktig bruk dreiemoment på alle sider av mutteren eller bolt mekanikeren viser. Ratcheting boksen skiftenøkler har en snu handling, slik at mekanikeren til å få jobben gjort enda raskere. Åpne skiftenøkler har hoder med U-formede åpninger, i motsetning til boksen skiftenøkler. Kombinasjon skiftenøkler kombinere to skiftenøkler, og har en boks-head skiftenøkkel i den ene enden og en åpne slutten fastnøkkel i den andre enden. Justerbare skiftenøkler er også viktig.

Socketer

En kvalitet rekke av ulike størrelser er viktig for en mekaniker fjerne muttere, bolter og tennplugger. Disse socketene vanligvis spenner fra fra 1/4-tommers opptil 1 tommen inne størrelse. En skralle, sammen med et sett av Extender-enheter å bli vanskelig å nå bolter, er også viktig.

Tang

Et utvalg av Tang er viktig for mekanikerne kan utføre forskjellige jobber. Spesialitet tang er slangen klemme tang som gjøres nå slangeklemmer i ellers vanskelig å få tilgang steder. Andre verdifulle tang inkluderer groove joint tang, som har høyre vinkel tenner, slik at mekanikeren til å opprettholde et grep fra alle retninger. Lang nebbtangen også hjelpe med å få tilgang til elementer i tøft å nå steder. Kombinasjon, eller linesman tang, er multifunksjonelle tang til grep vri og kuttet små kabler og ledninger.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com