Hvordan forhindre & reparere avskallinger bilen maling

August 14

Hvordan forhindre & reparere avskallinger bilen maling

Dårligere forberedelse og refinishing teknikker føre bilen maling å flake. Over tid ødelegger dette det estetiske utseendet på bilen. Selv om avskallinger maling retting er vanligvis en oppgave for profesjonelle body shop teknikere, replikeres amatører prosedyren med enkle verktøy og materialer. Hemmeligheten til en kjempejobb refinishing ligger i forberedelser teknikker brukes, og som ny maling brukes på et panel som har blitt riktig etset, ingen ytterligere flassing skje.

Instruksjoner

• Plugg blåseren i en luft linje og trykker på avtrekkeren for å opprette en flyt av luft. Passere spissen av viften over kanten av avskallinger malingen til å fjerne overflødige materiale og Fortsett til gjenværende kantene av fargen holder fast til panelet.

• Plasser P180-korn sliping platen på puten til en tilfeldig orbital sander og koble den til en luft-linje. Plasser sliping platen over kanten av gjenværende maling og trykk ned på utløseren aktivere puten og opprette rotasjon. Sakte flytte sander rundt omkretsen av malingen så slipende kvaliteter av fjær disk tilbake gjenværende kantene til en glatt overflate.

• Utveksle P180-korn sliping platen for en P320-grus slipeskiven og sand rundt kantene av malingen til å opprette en glattere overflate og fjerne riper forårsaket av grovere platen. Bruk den luft blåseren for å fjerne overmål støv opprettet under sliping, og gni ned resten av bilen kroppen panel med en myk sliping pad for å fremme god vedheft når maleri begynner.

• Nøye tørke ned hele panelet med rene kluter dynket i løsemiddelbaserte renere, og la det tørke. Bruk maskeringstape og papir til å isolere området for å bli malt og utføre to lys primer med 10 minutters herding tid mellom hvert program.

• La primer helt tørt før gni det ned til en glatt overflate med en myk sliping pute. Kontroller at alle spor av primer overspray er fjernet. Bruke viften for å fjerne eventuelle gjenværende spor av støv før fjerne gamle tape og papir og igjen rengjøring panelet med en løsemiddelbasert renere.

• Isolere reparerte panelet med fersk bånd og papir før tørke av overflaten med en tack. Bland maling og herder sammen på angitte forholdet før det legges til spray pistol. Spray panelet med tre full strøk av materiale med herding tiden fem minutter mellom hvert program. La malingen til å kurere natten før avsløre.

Tips og advarsler

  • Fjær ut maling kantene mer effektivt ved å holde sander flytte i konsentriske sirkler hele tiden.
  • Bruk alltid beskyttende briller og en støvmaske under sliping.
  • Bruk alltid en respirator i løpet av maleriet.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com