Hvordan installere Lambo dør hengsler på en 99 Mustang

April 5

Lamborghini er italiensk automaker som spesialiserer seg i opp-markedet sportsbiler. En funksjon av Lamborghini biler er passasjer dører som svinge opp loddrett i stedet for svingende ut som mest andre bilen dører. Nå kan du installere spesialisert hengsler på din 1999 Mustang som vil gi dører "Lambo" ser for en brøkdel av prisen på enda en brukt Lamborghini. Denne installasjonen kan fullføres i løpet av få timer og trenger ikke spesialiserte verktøy.

Instruksjoner

• Åpne panseret. Løsne negative batterikabelen med en skiftenøkkel og løft den fra terminalen. Løft opp på to frontlys beholder klipp og trekke frontlys ut vertikalt. Dra frontlys ledninger kontakten fra hverandre og plasser frontlys samlingen til side.

• Åpne førersiden dør. Fjerne front fender ved nysgjerrige ut to plast beholde klipp med en flat skrutrekker. Fjerne 8mm fender beholde skruene fra bunnen av fender, dør hengsler, og i frontlys hulrom socket og ratchet. Ta to mer 8mm skruene avslørt på baksiden fender etter trekke tilbake plast innerskjerm sprut vakt. Fjern de to 11mm-skruene på toppen av fender flensen socket og ratchet. Trekk fender samlingen fra bilen og sett det til side.

• Fjern cruise kontroll enheten avslørte etter fjerner fender ved å fjerne den 8mm beholde skruene med kontakten og ratchet. Trekk samlingen cruise kontroll fra sin montering, og lå det på toppen av rattet godt splash vakt.

• Fatte plastikk dør karmen plate og dra rett opp på den å fjerne den. Plass platen til side. Fjerne plastklemme førerens kick-panelet ved å lirke det med en flat skrutrekker. Trekk i panelet fra sin montering å avsløre ledningsnett. Trekk ledningsnett fra terskel og sparke panelet området for å gi ledningene mer slakk.

• Lirk opp foran makt vinduet Kontrollpanel på innsiden av døren med en flat skrutrekker og koble ledningsnettet fra undersiden av panelet. Fjern skruene som holder dørpanelet på plass med en Phillips-skrutrekker. Trekk ut på dørhåndtak og presse den gjennom baksiden av dørpanelet. Løft opp på panelet og fjerne den fra døren. Fjerne døren høyttaler med kontakten og ratchet og koble fra høyttaler ledninger.

• Lukk døren. Bruke maler bånd på utsiden av døren for å holde det lukket når fabrikken hengslene fjernes. Opprettholde døren avstanden ved å sette inn små lengder en tre maling røring pinne som har brutt med maler bånd gapet mellom baksiden av døren og døren jamb. Fjerne hengslene ved backing ut beholde bolter socket og ratchet.

• Bolt nye "Lambo" hengselet bruker samme monteringshullene som gamle hengslene, bruker boltene som fulgte med pakken. Boltene som kobler hengslet til døren første dem boltene brannmur. Fjern de tre spacere og malerens tape. Åpne og lukke døren flere ganger, gjør justeringer med en Allen fastnøkkel på justering nøtter ligger på hengsel til døren stenger riktig.

• Åpne og heve døren med hjelp fra en assistent mens du knytter den løse enden av hengslene støtdempere til monteringsbraketten på svingarm hengslene. Skru med en Allen fastnøkkel med klokken.

• Installere døren høyttaler og den indre dørpanelet i omvendt rekkefølge av trinn 5. Utføre endelige justeringer i døren hengslene i trinn 7. Installere samlingen cruise kontroll, bruker braketten som fulgte med pakken. Dekk alle ledninger med wire slangen inkludert med kit. Skyv terskel og sparke paneler på plass før de klikker på plass. Installere front fender og frontlys ved å reversere trinn 1 og 2. Gjenta alle trinnene på den andre siden av bilen. Erstatte og stram negative batteriet terminal og lukke panseret.

Tips og advarsler

  • For å gjøre plass til nye "Lambo" hengslene, må du fjerne en liten mengde materiale fra den indre kanten av baksiden av fender. Bruk en metall jeksel for denne oppgaven.
  • Noen "Lambo" hengsler forlange du å bruke fett på hengslene sjokk monteringsbraketten og en tråd-låsing sammensetning på trådene i skulder-bolt på sjokket. Gjøres kan ugyldiggjøre garantien.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com