Hva er forskjellen mellom ulåst & Jailbroken?

June 4

Hva er forskjellen mellom ulåst & Jailbroken?

Du skal bruke iPhone med AT & T og bare bruk apps fra AppleStore. Noen iPhone banalisere ha grunnlegge veier rundt begge begrensninger av "låse opp" og "jailbreaking". Hacket iPhone er vanligvis mer verdifulle men er ikke lenger dekkes av garantien. De kan imidlertid unhacked igjen.

Jailbreaking

Jailbreaking betyr hacking iPhone slik at du kan kjøre programmer som ikke er kjøpt fra AppleStore. Det er elektroniske kilder som Cyclia og Icy som selger iPhone apps som AppleStore nekter å selge. Noen av disse apps ble ikke utviklet av Apple-utviklere, og noen har voldelig, rasistisk eller seksuelt innhold som bryter Apple retningslinjer.

Låse opp

Låse opp betyr hacking telefonen slik at du kan bruke en transportør vil du - ikke bare AT & T. Maskinvare banalisere er å få et nytt SIM-kort. Programvare hack er tilgjengelig på nettet fra Dev Team - en internasjonal band av iPhone-hackerne. Ulåst iPhone selger for høyere priser på eBay enn fabrikken ferske iPhones.

Jailbreaking og låse opp

Jailbreaking og låse opp har én ting til felles: begge ugyldiggjøre garantien (copyright brudd). Hackere si hvis du har det kan du gjøre hva du ønsker. Ved å koble til iTunes via datamaskinen kan du alltids tilbakestille iPhone til fabrikkinnstillingene. Apple kan ikke fortelle hvis du må tilbakestille en hacket telefon.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com