Hva er Diffferent typer av mekaniske aksler?

April 29

Hva er Diffferent typer av mekaniske aksler?

Mekanisk sjakter roterer stenger i bilmotorer. De overføre mekanisk kraft fra motoren til hjulene, som muliggjør bevegelsen av kjøretøy. Ulike typer aksler har også forskjellige design avhengig av søkemotor hvor de skal brukes.

Drivaksel

En drivaksel overfører kraften fra motoren til hjulene på bilen. Akselen er en roterende utstyr apparater i begge ender; Denne aksel kobler både foran og bak rattet base. Drivaksel sender strøm fra motoren - gjennom overføring - til hjulene aktiverer bilen for å flytte.

Cam aksel

En cam aksel har lobes kjører langs. Disse flikene kalles cam lobes. Lobes rotere med kamakselen trykke langs rocker arm. Rocker armene Skyv ventil kilder, som dekker ventilene. Ventilene kan drivstoff skjedde i forbrenning kammer, som gjør det mulig for databasemotoren brenne drivstoff. Hvis cam sjakter mislykkes, er kjører ikke mulig.

Aksel aksel

Aksel akselen overfører mekanisk kraft fra bakre differensial girkassen til hjulene. Aksel sjakter ligne stålstenger, som har tenner skåret i endene. Aksel sjakter er skjult i stål stang slutten huset, som går fra differensial av hver bak rattet.

Halv aksel

Siden hjulet stasjoner bruker konstant hastighet, er halv akselen en modifisert drivaksel som tillater motoren å fortsette overføringen av makt til hjulene selv når suspensjonen er sykling opp og ned. Halv akselen består av en rett rør med en felles på hver ende og gir tips bøye. Halvparten av skaftet kobles til bilens center mens den andre halvparten kobles til baksiden av hjulnavet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com