Hvordan erstatte en blanding døren aktuator på en Buick

May 2

Blanding døren aktuatorer i en Buick drives elektrisk av blanding døren motorer. En datamaskin som er tilordnet denne plikten styrer blanding døren aktuatorer. Disse er knyttet til flere sensorer som oppdager utetemperaturen for å kompensere for innkommende luften, inne lufttemperatur og selv en sensor å signalisere når en dør eller vindu er åpen å fremskynde viften å opprettholde innsiden temperatur.

Instruksjoner

• Åpne hanskerommet og fjern skruene i døren med en Phillips head skrutrekker. Fjerne resten av skruer rundt boksen selv deretter fjerne boksen til blanding døren aktuatorer.

• Koble elektriske kontakten på problemet aktuator. Fjerne skruene som holder aktuatoren til HVAC-boksen med skrutrekkeren. Tips aktuator frem og koble ventilen stangen fra blanding døren aktuator armen.

• Installere nye aktuatoren ved å sette inn stangen i blanding døren armen. Swing aktuatoren i mot boksen HVAC, installere skruene og stram. Koble elektriske pluggen på aktuatoren. Erstatte hanskerommet boksen og døren og Stramm alle skruer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com