Hvordan installere fryse plugger på en liten blokk Chevy

December 26

Liten blokk Chevy har fryse seks plugger, to på hver side av motoren og to på baksiden av blokken. Fryse pluggene er laget av stål og er utsatt for korrosjon Hvis riktig frostvæske blandingen ikke opprettholdes. Ikke bare det, men vanlige grønne frostvæske snur syreholdig hvis ikke endret hver årene.

Instruksjoner

• Løfte og støtte foran bilen på jack står. Bruk en drift og en hammer, å plassere av drift helt til side av og tappe det med en hammer. Ideen er å rotere fryse pluggen som en svingdør. Skyv inn på den ene siden og motsatt vil komme ut der det kan være fanget med tang.

• Trykk drift til fryse pluggen roterer nok til å ta det med tang og trekk den ut. Hvis fryse pluggen så forbindelsen det begynner å bryte opp når truffet, bruk en liten nese drift for å slå et hull i midten av fryse stor nok å få skrutrekkeren til det. Bruk en blokk med tre for innflytelse til å lirke fryse pluggen ut med skrutrekkeren.

• Plasser nye fryse pluggen på plass og lett trykk ytre kanten med hammeren, vekselvis trykk punkter rundt omkretsen til den sitter helt rett.

• Sett inn riktig størrelse segl installer hodet i fryse plug og presse utvidelsen i hodet. Tapp fryse kobler til den ytre kanten er 1/16-tommers under blokk overflaten.

Tips og advarsler

  • Erstatte en skadet eller korrodert fryse plugg med en messing ett. Det er interessant hvordan messing fryse plugger brukes i alle marine applikasjoner og ikke på motorkjøretøyer. Dette ikke korrodere.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com