Hvor å omkjøringsvei bevegelsesdetektorer

May 19

Det er mange gode grunner til å hoppe over en bevegelsesdetektor. Kanskje du har glemt passordet ditt og vil angi ditt hjem sent på kvelden uten tripping bevegelsesdetektoren. Hvis det er en dag med mye vind, kan pisking grener også føre en falsk alarm. Omgåelsen din bevegelsesdetektor kan du skrive inn ditt hjem uten av alarmen. Her er seks måter å gå om det.

Instruksjoner

• Trykk omkjøringsvei på din alarmsystem. Dette er en enkel måte å hindre at din bevegelsesdetektor går av. Knappen omkjøringsvei vil trolig være på forsiden av detektoren, under sensoren. Trykk og hold knappen til et gult lys går å fortelle deg det er deaktivert.

• Flytte veldig sakte. Avhengig av hvor følsom er din detektor, du kunne komme dit du ønsker å gå uten sensoren. Denne metoden kan også ta litt praksis.

• Eksperimentere med passordet. Hvis du har glemt passordet ditt, kan du prøve å bruke tall som er viktige for deg. Mesteparten av tiden, bruke folk merkedager eller fødselsdager. Hvis du egentlig ikke vet hva koden kan være, kan du prøve å pusse lett tastaturet med fingeravtrykk støv for å se hvilke taster har blitt berørt oftest. Prøv disse tallene i forskjellige ordrer til du finner retten seg.

• Dekk bevegelsesdetektorens sensor med kartong så det ikke vil være i stand til å oppdage eventuelle bevegelser på alle. Flytt papp sakte når du er skyve det over sensoren.

• Utløse nok falske alarmer som selskapet overvåking alarmen vil nekte å komme til ditt hus lenger. Dette kan være en kostbar teknikk, som mange bedrifter vil belaste deg for falske alarmer etter et forhåndsbestemt nummer. Det kan også være farlig, som det vil kompromittere sikkerheten ved et reelt brudd.

• Kutte strømmen fører til bevegelsesdetektoren. Vær oppmerksom på at noen modeller har et batteribackup, som betyr at sensoren vil fortsette å operere og enheten kan fortsatt bli utløst, selv når tatt av strømnettet.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com