Alternativer til å bruke en mobiltelefon mens du kjører

December 15

Alternativer til å bruke en mobiltelefon mens du kjører

Mobiltelefoner kan du kommunisere når du er på farten, men det betyr ikke at det er alltid trygt å bruke telefonen mens du flytter, som når du kjører en bil. Mange steder har forbudt bruk av mobiltelefoner under kjøring. Hvorvidt dette er tilfelle der du bor, kan du vurdere alternativer til din mobiltelefon håndsett for å beskytte din sikkerhet og for andre på veien.

Høyttalertelefon

Hvis du må bruke hendene for noe annet når du foretar et anrop, matlaging, for eksempel eller å få deg klar for arbeid eller skole - bytte på mobiltelefon "høyttalertelefonen." Du vil kunne høre hva din venn sier og svare uten å holde telefonen opp til øret. Hvis du vil ringe mens du kjører, men ikke ønsker å holde telefonen, bruke høyttalertelefonen er en enkel måte å oppnå dette.

Øretelefonen

Når du vil lytte til musikk uten å forstyrre andre, kan du koble hodetelefoner til enheten og lyden produserer går direkte fra utgang til ørene. På en mobiltelefon fungerer en øretelefonen omtrent på samme måte, bortsett fra at mange telefoner kun ut lyden til ett øre; den andre ledningen er koblet til en mikrofon som fanger opp stemmen din som du snakker. En øretelefonen er vanligvis billig og enkel å bruke.

Bluetooth Headset

Trådløse Bluetooth-hodetelefoner er et steg opp fra øretelefonen. I motsetning til via Wi-Fi-enheter som bare overfører data mellom kompatible enheter på samme nettverk, kan trådløs Bluetooth-teknologi du bære på en samtale uten å holde din mobiltelefon - og uten å være begrenset av noen slags wire eller ledning. Før du kjøper en Bluetooth-headset, kontroller at mobiltelefonen er Bluetooth-kompatibel. Dette faktum vil bli tydelig annonsert på emballasjen hvis telefonen støtter Bluetooth.

Bluetooth bil lyd dekk

Hvis du eier en nyere bil, kan lyd dekket være utstyrt med Bluetooth, slik at du kan bære på samtaler gjennom bilens dashbord, hvis mobiltelefonen er Bluetooth-aktivert. Se håndboken for din bil for instruksjoner om hvordan du aktiverer denne funksjonen. Prosedyren vil være grei: etter å navigere til Bluetooth-menyen på bilstereoens navigeringsmenyen, aktiverer mobiltelefonen Bluetooth-adapteren.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com