Digital kabel-boksen spesifikasjoner

March 14

Digital kabel-boksen spesifikasjoner

Digital kabel er blant de store kildene til TV-programmering med satellitt-TV, streaming programmering over Internett og etersendt digitalsending. Digital kabel gir et signal med konsekvent lyd- og bildekvalitet, og leverandører vanligvis tilbyr et bredt spekter av kanaler og nettverk pakker for seere i et bestemt marked. Hver leverandør tilbyr også digitale kabel-bokser, som abonnenter kan motta gratis eller kjøpe, for å aktivere programmering i hjemmet.

Mottakere

Digitale mottakere sende signaler til en digital kabel som kommer via kabel-linjen. Eldre og mer rimelig digitale kabel-bokser kan inneholde en enkelt mottaker, mens nyere enheter inneholder vanligvis to mottakere. To kanalvelgere digitale kabel-bokser får to ulike signaler samtidig. Dette betyr at du kan spille inn innhold fra én kanal på en DVD-opptaker, digitale video-opptakeren eller Videospilleren mens programmering fra en annen kanal.

Buffer

En digital kabelboks mottar en konstant strøm av digitale programmering data mens den er, og tolker data for å produsere bilder og lyder som vises på TV og høyttalere. Digital programmering kan ikke flyte jevnt når det er forstyrrelser i overføringen, en forsinkelse på servere som sender ut innholdet eller mindre forsinkelser i kabelboksen dekoding prosessen. For å holde programmet spiller jevnt, inkluderer kabelbokser buffere, som modulene som lagrer neste øyeblikk av programmering. Større buffere mener kabelboksen kompenserer for en lengre utsettelse, mens en mindre bufferstørrelse betyr korte pauser i programmering er mer sannsynlig.

Lagring

Noen digitale kabel-bokser brukes som digitale videoopptakere. Dette er tilfelle med DVR-enheter som kabelselskaper leverer til kunder. En DVR registrerer digitalt innhold ved hjelp av boksens mottakere for avspilling til enhver tid. Produsenter måle en kabelboks opptakskapasitet i timer programmering.

Kontroller

En digital kabelboks generelt omfatter to typer kontroller: knapper på boksen selv og en fjernkontroll. Noen bokser inkluderer en universal fjernkontroll som kontrollerer også de fleste TVer, DVD-spillere og andre enheter. Digitale kabel-bokser med innebygde digitale videoopptakere kan inneholde spesielle knapper for tilgang til programmering eller tilbakekalling en meny som viser innspillingsinnstillingene for.

Porter

Digitale kabel-bokser er, i det minste, en inngang port for koaksialkabelen som leverer programmering og en port av noen slag å koble TVen din. Digitale kabel-bokser kan også inneholde komponent utdata eller HDMI video utganger for å sende et HD-signal til digital-TV. Noen digitale kabel-bokser også inkluderer inngang og utgang porter for å koble til høyttalere og andre enheter som spillkonsoller og DVD-spillere. Flere porter betyr flere alternativer for tilkobling.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com