Nuvi 350 vs Nuvi 650

April 7

Kjøpe en GPS-enhet kan være en skremmende oppgave med så mange valg på markedet. Plagg er ettall av de større navnene i GPS-teknologi og tilbyr et omfattende utvalg av bil navigasjon enheter inkludert Nuvi 350 og Nuvi 650. Selv om en del av den samme produktlinjen, det to modeller har noen forskjeller verdt å merke seg. Begge modellene har vært avviklet, men kan fremdeles kjøpes fra en rekke forhandlere.

Dimensjoner og Display

Hvis du leter etter en smalere og lettere GPS-enhet for bilen, kan du vurdere den Nuvi 350; den måler 3,9 tommer bredt, 2,9 inches høy og 0.9 inches dyp, og det veier 5.1 ounces. Den Nuvi 650 er lengre, måler 4,9 inches bredt, og lettere, veiing 6.2 ounces, men høyden og tykkelse er de samme. På grunn av ekstra bredden har den Nuvi 650 en 4,3-tommers farge touch-skjerm som viser 480 av 272 piksler oppløsning. Den Nuvi 350 har en 3,5-tommers farge touch-skjerm som viser på 320 av 240 piksler. Større skjerm og høyere oppløsning gir Nuvi 650 bedre klarhet og flere skjermen mellomrom enn den Nuvi 350.

Navigasjonsfunksjoner

Navigasjonsfunksjonene på Nuvi 350 og Nuvi 650 er nesten identiske, inkludert grunnleggende og avanserte navigasjon talekommandoer som gjør turen enklere. Grunnleggende instruksjoner som "slå venstre i 400 fot" og avanserte instruksjoner som "Slå venstre på Otis Street i 400 fot" leveres gjennom en innebygd høyttaler. Begge enhetene har et bibliotek med kart for Nord-Amerika og programmet MapSource by navigere Nord USA NT. Begge enhetene er kompatible med FM trafikk tjenesten, som tilbyr oppdatert reiserelaterte informasjon som trafikkø konstruksjon, vær og trafikk.

Interne komponenter

Utstyrt med SSD internminne, inneholder den Nuvi 350 og Nuvi 650 begge et Secure Digital-kortspor, tillater utvidede data og kart lagring. Begge enhetene kommer med et oppladbart, standard litium-ion-batteri, men den Nuvi 350 driver for opptil åtte timer og Nuvi 650 for opptil sju. Nuvi 650 har en innebygd høy følsomhet mottakeren som gjør at enheten kan motta satellittsignaler i vanskelig å nå områder, slik som innendørs eller under jorden.

Diverse

Den Nuvi 350 og Nuvi 650 begge koble til en personlig datamaskin å legge til eller synkronisere data via en USB-kabel. Riktig grensesnitt, PC må kjøre Windows XP eller nyere eller Mac OS X 10.4 eller nyere. Hver enhet kommer med millioner av forhåndsvalgt interessepunkter og tillater lagring av opptil 500 veipunkter eller favoritter. For bruk i bilen, er begge enhetene utstyrt med en bil makt adapter og en frontruten-montering enhet.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com