Hvordan erstatte OEM kjøring lys med Amber tåkelys?

December 9

Hvordan erstatte OEM kjøring lys med Amber tåkelys?

Biler bruker en spesialisert type tåke lys til å lyse opp området rett foran bilen. Disse lysene er ikke alltid nødvendig ved lov, men er svært nyttig i tåket vær. Tåkelys ligger under frontlyktene og vanligvis kommer i en gul eller natur farge. Du kan bytte ut de opprinnelige produsenten tåkelykter og installere lamper med alternative farger eller lysstyrke. Noen drivere som ytelsen til oransje fargede tåkelys i dårlig vær, men sjekk først med lokale lover på begrensningene for din bil lys.

Instruksjoner

• Kjøpe en fullstendig objektiv erstatning (ikke bare en pære) som linsen fargen er det som gjør den lys oransje. Se brukerhåndboken eller lokale produsenten for informasjon om typen lampe du trenger.

• Slå bilen utenfor og lysbildet under front støtfanger. Tåkelys installeres vanligvis individuelt og er skrudd på plass. Fjern skruer tåke lampen på plass og sett dem til side.

• Trekk ut tåke lampen fra front støtfanger. Hvis det ikke kommer, må du kanskje gå tilbake under støtfangeren og ta et klipp holder enheten på plass.

• Skru ekstra skruer på lamp rammen holder den på plass. Trenger å gjøre dette når du erstatter bare pære, må du koble til hele enhet for å installere den oransje lampe byttes.

• Koble fra strømstøpselet festet til baksiden av tåke lampe. Nå kan du fjerne tåke lampen fra bilen.

• Sett inn den nye oransje lampen ved å reversere trinnene ovenfor. Koble tilbake pluggen til den nye enheten, og koble alle skruene som du fjernet. Nummeret eller plassering av skruer, avhenger av bilen du eier som ikke alle tåke lys installeringsprosedyre er de samme. Se i brukerhåndboken for detaljerte retningslinjene i endring ut din bestemt tåkelys.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com