Feilsøke en USB til seriell kabel for en Palm Vx

November 26

Feilsøke en USB til seriell kabel for en Palm Vx

Når synkronisering av Palm Vx til datamaskinen du vil bruke en USB til seriell kabeltilkobling. Dette er fordi Palm Vx debuterte før USB dataport ble ekstremt populær (og brukes på omtrent alle elektroniske enheter). Det er mulig å laste opp noen forskjellige dokumenter og andre data til Palm Vx, så hvis koblingen mellom PDA og datamaskinen ikke fungerer ordentlig må du feilsøke problemet.

Instruksjoner

• Kontroller forbindelsen fra datamaskinen til Palm Vx PDA. Hvis kabelen er ikke helt skal datamaskinen ikke oppdage Palm Vx.

• Installere driverne på datamaskinen via angitte driveren installasjons-CDen. Uten drivere installert på datamaskinen er systemet finner Palm Vx, selv om den er riktig koblet.

• Slå på Palm Vx mens den er koblet til datamaskinen. Dette er en annen forutsetning for datamaskinen å gjenkjenne den Palm Vx.

• Feilfri av metall tilkobling platen på baksiden av Palm Vx hvis PDA fortsetter å ikke koble til datamaskinen. Dette er ofte igjen utsatt og smuss eller fingeravtrykk hindre at data transport til datamaskinen (og tilbake til PDA). Rengjøre den av med en fuktig klut, og la dem tørke før du fortsetter.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com