Feilsøke Audiobahn forsterkere

July 17

Det er tider når din effektforsterker går ned og tanken på å erstatte den med en annen begynner å hjemsøke deg. Før du kaster Audiobahn forsterkeren i søpla kan du feilsøke det å sikre at det er faktisk det forsterker sviktende og ikke noe annet. Det kan være en løsning som kan spare deg mye penger. Det er verdt å ta noen minutter å feilsøke Audiobahn forsterkeren.

Instruksjoner

• Fastslå om din forsterker får strøm. Når strømlampen. Hvis det ikke er på, sjekk sikringen. Hvis sikring er god, kan du kontrollere eksternt slå på ledning koblet til amp og dekk. Det kan være at strømkabelen er dårlig og må erstattes. Også sjekke volumet av dekk. Det kan være amp har over oppvarmet. Hvis strømlampen lyser, sjekk høyttalerkablene for en kort og gi amp et par minutter for å kjøle seg ned.

• Inspisere ledninger koblet til amp og høyttaleren. Hvis den spilles av én kanal, kan det være en dårlig kanal eller høyttaler ledningen som ikke er riktig tilkoblet. En enkel måte å bekrefte at kanalen er dårlig er å bytte RCA på amp og se om kanalen ikke avspilles.

• Kontroller høyttalerne belastningen og bekrefte det tilfredsstiller forsterkere. Kutte ut på middels til høyt volum kan bety høyttalerne impedans ikke er riktig. Amp er slå seg for beskyttelse.

• La amp sitte et par minutter å kjøle seg ned, og det skal slå tilbake på. Hvis beskyttelse lyset holder kommer på, betyr det forsterkeren er overopphetet. Hvis det holder komme og du er ikke over å slå amp, kan det høyttalerkablene shorting ut systemet. Kontroller ledningene og skille dem hvis de er rørende.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com