Hvor å fjerne et nettverk i Windows XP

January 30

Med Windows XP operativsystemet, brukere kan opprette og opprette flere nettverkstilkoblinger, inkludert trådløs, VPN og urskiven-opp forbindelser. Når et nettverk kan oppsett brukerne spille multiplayer spill og dele skrivere, CD-ROM-stasjoner, filer, mapper og Internett-tilkoblinger. Hvis du har administratorrettigheter, kan du fjerne et nettverk når som helst eller velge å avinstallere enkeltkomponenter i en tilkobling. Avinstallere en tilkobling kan være vanlig hvis den ikke lenger er nødvendig eller det nettverket må installeres på grunn av et virus.

Instruksjoner

1 Klikk på knappen "Start" fra skrivebordet på datamaskinen. Klikk på "Kontrollpanel" alternativet å oppdra Kontrollpanel-vinduet.

2 Klikk på alternativet "Nettverk og Sykehuslege forbindelser" og klikk på alternativet "Nettverk forbindelser". Nettverkstilkobling-vinduet vises.

3 Klikk tilkoblingen du vil fjerne i nettverket slik at det utheves. Klikk på "Endre innstillinger for denne tilkoblingen" alternativet under alternativet Nettverksoppgaver.

4 Klikk på "Generelt" tab. falle i staver på enkeltkomponenter i nettverket eller alle komponentene å fjerne hele nettverket. Klikk på "Avinstallere" alternativet.

5 Klikk på alternativet "Ja" og gi tid å fullføre avinstallasjonsprosessen. Klikk på knappen "Finish" og nettverket fjernes.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com