Slik aktiverer en mobiltelefon

June 10

For å kunne bruke en ny mobiltelefon, vil du måtte aktivere det, enten du er ny kunde eller en gammel abonnent. Hvis bruker gamle nummeret, kan du beholde sim-kortet du brukte tidligere, og installere det på den nye telefonen. Du kan ha den salgsagent på store aktivere den for deg, men i tilfelle du kjøpte den online eller besluttet at du vil aktivere den selv, her er måter på hvordan du gjør det hjemme:

Instruksjoner

Slik aktiverer en mobiltelefon

• Åpne mobiltelefonen og følger sine lading instruksjoner. Når du kjøper en ny telefon, er det ikke ennå fullt ladet så må du plugge den i, og vent til det å være komplett. Dette kan ta flere timer, og du kan ikke hoppe over denne delen fordi fulgte retningene for sin første kostnad er avgjørende for telefonens batterilevetid.

• Før du gjør noe etter lading, må du ha en kopi av alle kontaktene på papirkopi. Når du aktiverer en ny telefon, avbrytes den gamle mobilen fungerer med sim-kortet siden dette er nå sammenkoblet med ny mobiltelefon. Hvis kontaktene dine er lagret på gamle telefonminnet, kan det hende du kan hente den aften etter aktivere den nye telefonen. Hvis kontaktene dine er lagret på sim-kortet, kan sannsynligvis du hente den når du installerer den på den nye telefonen, men noen ganger gamle minne på sim-kortet kan være formatert når du bytter til en splitter ny telefon.

• Følg instruksjonene fra manuell på hvor å aktivere telefonen. Hver mobiltelefon er forskjellige og det finnes ulike tall ringe avhengig av teleoperatøren. Boksen kommer med en manuell eller guide som omfatter antall automatiserte bensinstasjonen som du kan ringe for å aktivere din mobiltelefon. Du kan enten ringe fra din ny mobiltelefon eller fra en fasttelefon. Hvis bruker mobiltelefon, meldingen vil gjenkjenne din og det vil automatisk aktivere telefonen. Hvis bruker en fasttelefon, må du angi telefonnummeret for å aktivere den.

• Test din nye telefon ved for å ringe et annet nummer. Hvis det fungerer nå, du trenger ikke å gjøre noe annet, men hvis ikke kan du ringe kundestøtte for din mobiltjenesteleverandør du feilsøker et problem.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com