Hvordan endre Nissan Maxima tenningen

September 9

Hvordan endre Nissan Maxima tenningen

Hvis nøkkelen i din Nissan Maxima ikke vil slå i tenningen og bilen vil ikke slå på, så er sjansene at du må erstatte din tenningsbryteren. En indikasjon på at din tenningsbryteren mislyktes er hvis du kan aktivere kjøretøyet men du kan ikke fjerne nøkkelen fra lås sylinderen. Tenningen bytte og lås sylinder for Nissan Maxima selges som en enhet. De eneste spesialiserte verktøyene for å fjerne gamle tenning bryteren forsamlingen er skruen extractor borekroner for snapin-off sikkerhet bolter på mislykkede tenningen.

Instruksjoner

• Koble negative ("-") batterikabelen fra din Maxima batteri. Åpne lite vindu panelet på undersiden av din rattet, og koble tilkoblingen for din airbag.

• Fjerne dekslene rattet med en skrutrekker. Skru av bolter og skruene som fester undersiden av dashbordet konsollen og Ben kupé dekker. Skru kneet spenne. Koble tilkoblingen fører til rattet som finnes under kneet spenne.

• Bruk en socket fastnøkkel til å løsne ytre dekselet og montering bolter for tenningen. Koble tilkoblingen til tenningen på din Nissan Maxima. Bruk en powerdrill med extractor biter for å trekke ut snapin-off sikkerhet boltene som fester tenningen montering montering på rattstammen. Pass på å ikke skade delikat rattstammen eller andre komponentene under boring ut bolter på tenningen bytte bolig.

• Fjern gamle tenning bryteren samlingen fra din Maxima, og erstatte den med en ny. Bruk en socket fastnøkkel til å skru på sikkerhet bolt, som vil hektes av når de når riktig dreiemoment feste samlingen tenning monterer rattstammen.

• Koble negative batterikabelen og resten av den elektriske forbindelser, og slå på din Maxima bruker den nye nøkkelen som kom med tenningen erstatning. Hvis bilen motoren slås på som vanlig, så har du koplet alt riktig. Fjerne negative batterikabelen til du har ferdig installere resten av styringen kolonne dekker, kne seler og undersiden deler av konsollen dekker, sørge for at du utfører re-installasjon i omvendt rekkefølge av fjerningsprosessen. Ikke glem å koble airbag tilkoblingen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com