Hvordan gjenopprette & videreselge Driver klassiske biler

August 25

Hvordan gjenopprette & videreselge Driver klassiske biler

Begrepet "driver" når det brukes i referanse til en klassisk bil refererer vanligvis til en bil som er egnet til daglig kjøring eller minst hyppig bruk, men gjenopprettes ikke til et show-vinnende nivå. Fordelen med å gjenopprette en bil til en sjåfør plan flate er at forventningene ikke er så høy som for fullt restaurert biler. For de som er villige til å investere tid og penger, er det mulig å gjøre en fortjeneste fra kjøp og salg av klassiske biler, men det er ikke lett. Nedenfor er noen faktorer å vurdere.

Instruksjoner

• Det er best å feste med biler som har mange fans. For eksempel hvis du prøver å selge britiske biler, stick med merker som MG eller triumf, hvorav mange var laget og solgt. Likeledes, holde inne sinn av tilgjengelige deler for biler du selger. Mange selskaper gjør deler for MGs, så du ikke trenger å bruke mye tid sporing ned obskure komponenter. Hvis du er i amerikanske biler, er muskel biler som Camaros en god innsats for å være lett å selge.

• Start med mekaniske deler av bilen først. Kontroller at det er trygt og driveable ved å undersøke bremser og hjuloppheng. Et nytt sett med støt kan gå en lang måter mot å gjøre en bil følelse som nye igjen, så erstatte dette hvis de er slitt. Likeledes, inspisere bremsene og i minst installere nye bremseklosser. En god scrub biler undersiden er lurt samt litt maling på fjæringen hjul buer.

• Indre arbeidet kan være vanskelig og tidkrevende, så stokk med modeller som er lett å kilden deler som teppe kits og setetrekk for. Installere en ny gulvteppet kit kan vanligvis gjøres av en amatør i en helg og produserer fantastiske resultater. Områder som hovedattraksjonene er vanligvis best overlates til en profesjonell butikk hvis du vil at resultatene skal være perfekt.

• Hvis driveren trenger en maling jobb, kan du sikkert komme unna med å tilbringe et par tusen dollar på et sted som Maaco eller en dag maling og kroppen. Huske på at en high-end maling jobb like gode eller bedre så fabrikken maling kan kjøre alt fra $6000 til $ 15 000 eller mer.

• Det er mange måter å gå om annonsering på en bil. Det er den tradisjonelle metoden for å plassere den i avisen eller en trykt publikasjon som på Autotrader. Og takket være Internett, har vi gratis nettsteder som Craigslist, som har et stort publikum. Et annet stort område å annonsere er klassifisert delene av automotive entusiast forum. For eksempel hvis du selger en Alfa Romeo, er den i alfabb.com et flott sted. Vær ærlig i beskrivelsen i annonsen. Hvis det er rust eller mekaniske problemer, vil en kjøper være langt mer behagelig Hvis dette er avslørt før transaksjonen er ferdig.

Tips og advarsler

  • Av økonomiske grunner er det best å starte med kjører en bil som allerede. Ting som tune-ups, nye eksosanlegg, etc, er billig i forhold til en fullverdig motor gjenoppbygging, som er kostbare og ganske tidkrevende. Hvis du starter med en bil som kjører ikke og kan ikke minst bli kjørt, er det et ukjent kvantum i beste fall. Når du prøver å selge biler for profitt, er det avgjørende å minimere investeringen. Biler med fleste av sine opprinnelige komponenter intakt, er selv om de må rengjøres og malt, mer attraktive enn de manglende deler.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com