Hvordan endre EGR ventil på en 1998 Ford Ranger

November 29

Hvordan endre EGR ventil på en 1998 Ford Ranger

1998 Ford Ranger har en spesialisert ventil installert på motoren inntaket manifold. Eksos gass recirculation ventilen, mer kjent som EGR ventil, er komponenten ansvarlig for bilen eksos er avkjølt. Ventilen arbeider for direkte eksos inn i innsug manifold der eksos er avkjølt, hindrer Rangers motor fra overoppheting. Når ventilen ikke åpnes, er ikke eksos riktig rettet inn i manifolden, forårsaker motoren og andre komponenter overopphetes. Det er viktig å erstatte en defekt eller tett ventil umiddelbart for å beskytte livet av motoren og omkringliggende komponenter.

Instruksjoner

• Kontroller 1998 Ranger er i "Park" på en plan overflate. Tillate Ford avkjøles, med motoren, for en halv time.

• Åpne panseret på Ranger og se etter en liten, metallarbeid ventilen på motoren inntaket manifold. Denne sirkulær ventil er EGR ventil.

• Plasser en socket fastnøkkel på bolt rundt EGR og slå mot klokken. Dette løsne og ta ut boltene. Når alle bolter er fjernet, legg dem til side for å hindre tap. Fjerne EGR fra ventilen fjellet ved å trekke det av. Hvis ventilen har overdreven carbon bygge opp, kan fjerning kreve mye av makt.

• Spray en sjenerøs mengde forgasser renere ventil fjellet der den gamle EGR satt. Tørk mount rengjøres med en klut. Dette vil opprette en ren tilkobling for nye ventilen.

• Installere den nye EGR ved å plassere den på ventilen mount. Plasser hver bolt til det riktige stedet, stram og sikre ved hjelp av socket skiftenøkkelen, å dreie. Når alle boltene er strammet, lukke panseret på Ford Ranger.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com