Hvordan å Refinish aluminium hjul med klarlakk

May 23

Lettmetallfelger er sterkere enn stålfelger, og de fleste motta klarlakk på maling av naturlig finish som beskytter hjulene og gir dem en mer skinnende utseende. Over tid begynner klarlakk på et sett med hjul å flasse, visne eller bli riper, spesielt hvis hjulene ikke er riktig bekymre for.

Instruksjoner

• Fjerne hjulene fra bilen hvis de fremdeles er installert. Løsne det lug vanskelige problemer med en lug skiftenøkkel. Løfte bilen med et gulv jack, støtter det på jack står og fjern hjulene.

• Ta hjulene og dekkene til et dekk butikk og har dekkene fjernet fra hjulene. Maleri hjulene uten dekkene installert vil gi bedre resultater siden dekk ikke vil ha blir spilt av mens hjulene er malt. Hopp over trinn 1 og 2 Hvis det er ingen dekk installert på hjulene.

• Strip eksisterende maling og klarlakk fra hjulene med maling stripper. Spray på stripper bruker en aerosol-type stripper eller bruke det med en kost hvis bruker en gel-type stripper. Tillate stripper å suge inn i maling til det bobler opp, og tørk den av med en klut. Gjenta til alle gamle klarlakk, maling og primer fjernes.

• Maske av områdene på rattet ikke skal males med maskeringstape. For eksempel er den ytre kanten på noen hjul polert og ikke. Tørke hele hjulet ned med mineral ånder og en ren tørr klut før alle rester og oljer er fjernet fra hjulet.

• Bruk en liten skur av primer til hjulet. La primer tørke i et minutt eller så, og deretter bruke en tung strøk. Hold kan 8 til 10 inches fra hjulet, og flytte det frem og tilbake i en jevn bevegelse. For å unngå går, ikke hold kan i ett område. Tillate primer tørke i henhold til instruksjonene, og bruke en eller to flere strøk.

• Tillate primer til helt tørr, som vil være minst en time så. Våt sand primer med 220-grus og deretter 320-korn sandpapir. Bruke masse vann. Tørr hjulet med en ren, tørr klut, deretter tørke det ned igjen med mineral åndene.

• Spray på en liten skur av fargen din. At malingen tørke litt, deretter bruke en solid frakk, sprøyting jevnt frem og tilbake for å unngå kjører. Bruke to til tre strøk eller som gir full farge dekning, slik at tilstrekkelig tørketid mellom strøk.

• At malingen tørke helt. Våt sand hjulene med 220-korn, 320-korn, 400-korn og deretter 600-korn sandpapir. Kontroller at de overflaten av hjulet er glatt på alle områder. Tørk hjulet med mineral ånder og en ren, tørr klut.

• Bruke to til tre strøk av klarlakk, slik at tilstrekkelig tørketid mellom strøk. Tillate klarlakk å tørre over natten før du prøver å installere dekk eller installere hjulene på bilen. Vask hjulene regelmessig med såpe og vann og hjulet pensel å opprettholde finish.

Tips og advarsler

  • De beste resultatene anbefales det å bruke høykvalitets spray malinger laget spesielt for maleri lettmetallfelger. Disse er tilgjengelig på de fleste store auto deler butikker.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com