Hvordan å synkronisere musikk til MP3-spiller med Windows Media Player

June 16

Hvordan å synkronisere musikk til MP3-spiller med Windows Media Player

Windows Media Player er et program utviklet for å spille media filer, CDer, DVDer og laster ned fra Internett. Windows Media Player-programmet gir enkel tilgang til ulike alternativer for nedlasting og opplasting musikk til og fra en MP3-spiller.

Instruksjoner

Laste ned musikk til MP3-spiller med Windows Media Player

• Åpne programmet "Windows Media Player". For å adgang din Windows Media Player-Klikk på "Start"-knappen på startlinjen og velg "alle programmer"-menyen, klikk deretter på "Windows Media Player." Når spilleren åpner vil du se en liste over kategorier for bruk når du lytter til musikk og se på videoer fra datamaskinen eller fra Internett. Kategoriene brukes inkluderer avspilling, bibliotek, Rip, Burn og synkronisering.

• Legge til musikk i biblioteket. Du kan enten kjøpe musikk på nettet, eller du kan rippe musikk fra CDer. Du legger til musikk fra Internett, tilgang til en nettside som tilbyr nedlasting av musikk. Det er mange valg tilgjengelige inkludert Rhapsody og Napster. Hvis du heller vil laste ned musikk med CD du har allerede, første åpne "Rip"-kategorien i Windows Media Player og sett deretter inn CDen i stasjonen. Windows Media Player vil automatisk begynne å rippe musikken til musikkbiblioteket.

• Flytte musikken til synkroniseringslisten. Når du har lagret musikk på systemet du så behov for tilgang til musikkbiblioteket. Klikk på kategorien "Bibliotek" gjennomgå musikken du vil legge ved. Bibliotek-vinduet åpnes og velg der "Album." Når du har gjennomgått albumene du vil legge til MP3-spilleren, velger du kategorien "Sync" og klikk og dra musikken du ønsker å legge til "Synkroniseringslisten" på høyre side av skjermen.

• Synkronisere musikk til enheten. I Windows Media Player er sync prosessen som digitale mediefiler kopieres fra spillerbiblioteket til en bærbar enhet. Når du har synkronisert musikk til enheten du vil kunne lytte til den. Etter å dra musikken ønsker du å legge til synkroniseringslisten fra galleriet musikk kan du legge dem til enheten ved å klikke på "Start Sync"-knappen på nederst på høyre side av Windows Media Player-synkronisering skjermen.

• Oppdater musikk jevnlig. Det er ikke nødvendig å lytte til den samme musikken hver dag. Med Windows Media Player har du muligheten til å enkelt slette gammel musikk og legge til nye valg. Bare Velg enheten, høyreklikk og slette musikken du ønsker å fjerne og Gjenta trinnene ovenfor for å legge til nye valg når du ønsker.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com