Hvor å fremskynde lyd på en PCSX2

June 12

PCSX2 er et gratis, åpen kildekode PlayStation 2 (PS2) programvare etterligner for Microsoft Windows og Linux operativsystemer. PCSX2 tillater spillere å spille PS2 plater på datamaskinen ved å bruke DVD-stasjonen. På grunn av varierende datamaskinen hastighet og grafikk kortet kompatibilitetsproblemer inneholder PCSX2 mange egendefinerbare alternativer og innstillinger for å optimalisere emulator ytelse. Lydavspilling kan bli forvrengt eller bremset ned når lydinnstillingene ikke er riktig justert. PCSX2 har en enkel audio ventetid glidebryteren for å generere nøyaktige sanntid lyd.

Instruksjoner

1 Klikk "Config" på viktigste PCSX2 verktøylinjen og merk "Lyd (SPU2)."

2 Velg "Plug-in innstillinger" fra rullegardinmenyen lyd.

3 Klikk på valgboksen "Synkronisering modus" i delen "Utgang innstillinger" i "Plug-in innstillinger"-menyen og velg "TimeStretch."

4 Klikk og dra "Ventetid" glidebryteren helt til venstre, opprette en 50 millisekunder forsinkelse. Glidebryteren "Ventetid" ligger under merkeboksen "Modul" i delen "Utgang innstillinger" i "Plug-in innstillinger"-menyen.

5 Klikk "OK" for å lagre lyd plug-in innstillingene og gå tilbake til hovedmenyen for PCSX2.

Tips og advarsler

  • Hvis lyden er fortsatt forvrengt etter redusere ventetiden til 50 millisekunder, øke ventetiden til 100 millisekunder. Fortsette å øke ventetid i 50 millisekunder intervaller til du er fornøyd med lydutgang. Hvis du ikke klarer å generere nøyaktig lyd etter endret ventetid, er det mulig at du må investere i et nytt lydkort for datamaskinen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com