Hvordan jeg tørker meg iPhone?

February 6

Hvordan jeg tørker meg iPhone?

Tørke, eller slette, iPhone av alle minnet kan spare, ikke ruin, dagen. Hvis du mister den, eller hvis noen stjeler det, vil de ha tilgang til bilder, video og programmer som du ikke ønsker å se. Mer viktig enn noen forlegenhet du har er behovet for å beskytte de personlige opplysningene på iPhone brukes til å stjele identiteten din.

Instruksjoner

Hvordan jeg eksternt tørke min iPhone med MobileMe?

• Registrer deg for Apples MobileMe-kontoen for en måte å foreta ekstern tømming iPhone som det blir stjålet eller mistet. Registrer deg for en gratis 60 dagers prøveversjon på Apple store på Internett. Klikk den blå "Gratis prøveperiode"-knappen nederst til høyre på siden "Hva er nytt i MobileMe". Angi ønsket medlemsnavn, passord, personlige opplysninger, sikkerhetsinformasjon og kredittkortinformasjon når prøveperioden utløper.

• Trykk på "Innstillinger"-ikonet på din iPhone, så alternativet «E-post, kontakter, kalendere» nederst. Tapp alternativet "Hente nye Data". Kontroller at "Push" er, med blå "På" bryteren synlig. Gå tilbake til siden «E-post, kontakter, kalendere».

• Tapp MobileMe e-postkontoen du har definert. Hvis du allerede har en annen e-postkonto synkronisert til din iPhone, trykk e-postkontoen som ender i "me.com. er" Nederst på neste side, kan du slå på alternativet "Find My iPhone" av penselen fingeren fra venstre til høyre, gjør blå "På" bryteren synlig. Trykk "Tillate" i pop-up-boksen.

• Logg deg på MobileMe-kontoen på me.com. Klikk på ikonet "Konto" øverst. Det vil ligne på din "Setting"-ikonet på din iPhone. Her, men er det ett gear og ikke tre tannhjul som finnes på din iPhone. Velg "Find My iPhone" fra venstre kolonne på skjermbildet MobileMe. Hvis iPhone er koblet til en 3G eller en kant nettverk, vises et kart med en blå sirkel.

• Klikk den grå "Ekstern tørke" boksen nederst på skjermen på høyre side. Klikk den grå boksen til venstre for den "Jeg forstår at denne handlingen ikke gjøres om eller avbrutt" i pop-up-boksen for å bekrefte. Sjekk den blå "slette alle Data" som vises i nedre høyre hjørne av pop-up-boksen. Du vil motta en e-post til din Mobile Me-konto for å fortelle deg at din iPhone har begynt å slette selv. Hvis iPhone er utladet eller ikke er koblet til Internett, når den har strøm og er koblet, tørke vil automatisk begynne.

Hvordan jeg eksternt tørke min iPhone med Microsoft Exchange?

• Logg inn din Outlook Web Access (OWA), tilgang til Internett-e-post som Microsoft Exchange tilbyr, hvis du arbeider i et bedriftsmiljø. Hvis du kan allerede sjekke e-posten din på arbeidet på telefonen, er sin Push-alternativet allerede på. Hvis ikke, trykker du på "Innstillinger"-ikonet på din iPhone, så alternativet «E-post, kontakter, kalendere» nederst. Tapp alternativet "Hente nye Data". Kontroller at "Push" er, med blå "På" bryteren synlig.

• Klikk på alternativet "mobilenheter" i venstre kolonne av OWA skjermen når den laster. Klikk sirkelen til venstre for iPhone i kolonnen "Enhet". Klikk "Tømme alle Data fra enheten."

• Klikk "OK" i pop-up-boksen som spør, "er du sikker på at du vil tømme alle data fra enheten?" IPhone vil nå begynne å tørke selv. Hvis iPhone er utladet eller ikke er koblet til Internett, når den har strøm og er koblet, tørke vil automatisk begynne.

Hvordan gjøre jeg manuelt tørker min iPhone

• Trykk på "Innstillinger"-ikonet for å manuelt tørke iPhone hvis du selger eller returnere iPhone. Selv om du ikke har hatt iPhone så lenge, kan det hende viktig personlig informasjon som du må beskytte.

• Trykk alternativet "Generelt" i "Innstillinger". Skyv fingeren fra bunnen av skjermen til toppen for å bla skjermbildet "Innstillinger" nederst.

• Tapp alternativet "Reset". Trykk "på Slett alle innhold og innfatningene" valgmuligheten. Trykk på den røde "Slett iPhone" knappen i pop-up-boksen. Kontroller at iPhone er koblet. Prosessen kan ta opptil to timer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com