Coil våren suspensjon teknikker

May 8

Coil våren suspensjon teknikker

En suspensjon gjør akkurat hva det lyder som det gjør: stoppe bilen kroppen og kontrollere sin bevegelse. Suspensjon kontrollerer også hjulene, spesielt retningen til kroppen og posisjon inne hjulet brønner. Spiralfjærer er en slags kombinasjonsenhet, tilbyr bøying kontroll og støtte av en blad våren kombinert med nøyaktig kronglete kontroll av torsion bar. Vårens grunnleggende effekten kan imidlertid endre avhengig av hvordan den er montert og hvor.

Forskyvning Coil våren

En offset coil våren er en som ligger på en annen bue enn støtdemper, som effektivt sant når som helst at en støtdemper ikke er montert i coil våren selv. Dette er ofte tilfellet med solid aksler, hvor coil våren sitter på akselen og støtdempere bolten aksel rør og chassis på et annet sted. Utlignet ordningen er allsidig og enkel å ingeniør, men tvinger støtdemper å opptre som en annen kontroll arm i suspensjon. Dette kan føre til uønskede suspensjon bevegelse eller aksel rotasjon og er nesten alltid underlegne et gjennom-coil eller coilover arrangement.

Gjennom-Coil suspensjoner

Gjennom-coil suspensjoner er populære for to grunner. Først er emballasje; med den støtdemper montert inni spolen, festet til aksel eller nedre kontroll arm i den ene enden og chassis på den andre, kan auto ingeniører frigjøre plass ved å eliminere behovet for ekstra sjokk monterer på akselen og chassis. Andre er at gjennom spoler holde våren og sjokk på den samme aksen av bevegelse, hvilke innrømmer faktisk kontroll armene å diktere suspensjon bevegelse.

Coilover suspensjoner

Coilovers er funksjonelt lik gjennom-coil konfigurasjoner, men er fullstendig selvstendige. En strut er den vanligste typen coilover, fungerer som en kombinasjon våren sjokk og øvre kontroll arm. Mens begrepene brukes ofte om hverandre, forskjellige MacPhereson struts fra coilovers - minst i moderne sammenheng - ved at de bolt til toppen av rattet knoke og fungere som en øvre kontroll arm. Ettermarkedet coilovers erstatte lager coil våren, men fungerer sammen med eksisterende kontroll armene. Entusiaster tendens til å foretrekke coilovers fordi de tillater enkle justeringer i ri høyde, sjokk dempet og våren rate.

Støtstangsmotorer suspensjoner

Også kjent som "bell-crank" suspensjon, denne typen er vanligvis forbeholdt kun for alvorlige ytelse og racing bruk, der hver unse unsprung masse teller. Unsprung er en død vekt som hviler på hjulet og ikke styres av kildene. Dette inkluderer hjul, dekk, bremser rotoren, wheel hub og, i de fleste tilfeller - våren og sjokk. Unsprung masse gjør suspensjon tregere å svare og vanskelig å kontrollere.

En støtstangsmotorer suspensjon benytter en støtstangsmotorer koblet til nedre kontroll arm i ene enden og spissen av en V-formet pivot (kalt en bell-sveiv) på den andre. Bunnen av det "V" pivots en bolt på kabinettet, og andre spissen kobles til en coilover montert horisontalt i kabinettet. Med denne ordningen hviler bare den lette støtstangsmotorer på nedre kontroll arm; vekten av coilover forblir i kabinettet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com