Hvordan å tørke en datamaskin ren og hvile den

November 16

Hvordan å tørke en datamaskin ren og hvile den

Operativsystemer gir brukere med et grensesnitt som tillater dem å lagre og få tilgang til data, bruke programmer og utføre en rekke andre oppgaver som bruker deres maskinvare. Noen ganger, men er det nødvendig å tørke en datamaskin ren og installere et nytt operativsystem. Enten du ønsker å fjerne et datavirus eller bare vil ha en ny start, kan tørke en datamaskin ren og installere en ny operativsystem gjøres i noen få trinn.

Instruksjoner

Utføre en ren tørk på en Windows-PC

1 Slå på datamaskinen. Sette inn operativsystem installasjonsprogrammet platen i stasjonen på datamaskinen. Start datamaskinen på nytt.

2 Trykk når bedt om å "Trykk en tast for å starte fra DVDen."

3 Følg den instruksjonene og klikk på "Install Now" skjermtast når du blir spurt. Laste ned viktige oppdateringer fra rullegardinmenyen "Hent viktig oppdateringer".

4 Skriv inn aktiveringsnøkkelen 25 tegn i feltet som vises når du blir spurt. Les "Lisensvilkår" og sjekk boksen som sier at du godtar lisensvilkårene.

5 Velg alternativet "Custom" på siden "Hva slags installasjon vil du?". Klikk "Neste"-knappen på følgende siden for å starte installasjonen forarbeide. Tillat flere minutter til prosessen er ferdig.

Utføre en ren tørk på en Macintosh-datamaskin

6 Slå på datamaskinen og sett inn operativsystem-installasjonsplaten i datamaskinens platestasjon. Hold nede "C" og Start datamaskinen på nytt.

7 Følg den på skjermen instruksjonene for å begynne installasjonen behandle. Lese gjennom lisensavtalen, og sjekk boksen sier at du godtar lisensavtalen. Skriv inn din fabrikat nøkkel når spørsmål i det angitte området.

8 Velg datamaskinens harddisk fra vinduet "Destinasjon". Klikk på "Alternativer"-kategorien og velger «Slett og Installer». Tillate flere minutter før installasjonen til slutt.

9 Klikk "Start"-knappen når bedt om å fullføre installasjonen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com