Reparere Tips for Panasonic TV

April 7

Reparere Tips for Panasonic TV

Panasonic produserer en rekke elektriske apparatet inkludert TV, enheter og datamaskiner. De fleste problemer med Panasonic TV kan løses ved å utføre grunnleggende sjekker eller tilgang til menyalternativene via fjernkontrollen. For komplekse tekniske problemer må du kanskje hjelp av Panasonic kundestøtte eller en erfaren reparatør.

Bildet forstyrrelser

Bildet forstyrrelse på Panasonic TV skyldes løse tilkoblinger. Hvis du bruker en koaksialkabel, må det sikkert montert til RF-kontakten, som er på baksiden av Panasonic TV. Sjekk for eventuelle skader til kabelen og metall montering på spissen. Ett eller begge av disse må erstatte hvis skadet.

Hvis bildet på TVEN Panasonic støyende eller ustabil, kan det skyldes andre enheter som påvirker den. Dette er et vanlig problem spesielt med Panasonic LCD-skjermer. Fjern noen apparater som støvsugere, elektriske motorer eller fluorescerende lys pærer som dette kan være i konflikt med bildet.

Hvis du bruker kompositt tilkoblinger på Panasonic TV, kontroller at de er riktig koblet til kontaktene på baksiden av TVEN. Dette er vanligvis fargekodet på Panasonic TV.

Lydproblemer

Hvis du har ingen lyd, må du ikke utilsiktet trykker Mute-knappen på fjernkontrollen Panasonic. Hvis du bruker ekstern surroundhøyttalere, sjekke at de er ordentlig koblet i de riktige kontaktene. Hvis du sourcing en enhet via HDMI-kontakter på baksiden av Panasonic TV, må du kontrollere at volumet på enheten er skrudd opp. Enheter som spillkonsoller og DVD-spillere har ofte egen voluminnstillingene, noe som kan påvirke TV utgang hvis skrudd ned for lavt. Større Panasonic TV i plasma og LCD området oppleve en konstant støy som skyldes kjølevifter installert i. Dette er å sikre at enheten ikke overopphetes, og ingenting å bekymre.

Ingen Signal melding

Noen Panasonic TV oppleve No Signal meldinger som oppstår midlertidig under visning. Dette skyldes vanligvis en feil føre eller en ekstern enhet, for eksempel en spillkonsoll eller DVD-spiller, som ikke er ordentlig koblet til TVEN sett. Kontroller alle kabler bak på TVEN og sikre at de sitter godt fast i de riktige kontaktene. Dette problemet kan også forårsakes av uregelmessigheter i innstillingene for TV sammenlignet med tilkoblingsenhet. Kontroller at alle enheter er satt til de samme innstillingene, for eksempel 1080i eller 720i mulighet, som TV.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com