Hvordan bygge bro en 2-kanals forsterker å koble opp min 2 Ohm subwoofere

November 2

Hvordan bygge bro en 2-kanals forsterker å koble opp min 2 Ohm subwoofere

En forsterker er en prosess som kombinerer produksjonen av to kanaler i én kanal. Broer gjøres vanligvis når en forsterker, som en to-kanals forsterker, har utdataene kombinert til makten enkelt høyttaler, som en subwoofer. Bygge bro over en forsterker, krever ikke noen spesielle ferdigheter eller noen elektroniske modifikasjoner til forsterkeren--det er bare et spørsmål om å koble høyttalerkablene fører til subwooferen i kombinasjon nederst forsterker.

Instruksjoner

• Løsne høyttaler terminalene på forsterkeren merket "R +" og "L-" med en skrutrekker.

• Kuttet en lengde på høyttaler wire lenge nok til å nå fra forsterkeren til subwooferen. Dra fra hverandre to fører av høyttalerledningen for 2 inches på hver ende av ledningen. Fjerne 1/2 tommers isolasjon fra endene av høyttaler ledningen fører et sett med wire strippere.

• Sett inn positive lede høyttalerledningen - ledelsen merket med "+" tegn på jakken - inn i R + terminalen på forsterkeren. Skru skruen terminalen å holde wire på plass. Sett inn negative lede høyttalerledningen - ledelsen merket med "-" tegn på jakken - inn i L-terminalen på forsterkeren. Skru skruen terminalen å holde wire på plass.

• Trykk ned på den røde terminalen til subwooferen og stikk den positive og negative i den andre enden av høyttalerledningen inn i hullet i terminalen. Trykk ned på den svarte terminalen til subwooferen og sette inn negative ledningen i den andre enden av høyttalerledningen inn i hullet i terminalen.

Tips og advarsler

  • Du kan bruke den samme teknikken å bygge bro forsterker til subwoofer av andre impedans, som en 4-ohm eller 8 Ohms sub.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com