Hvordan lage bilder svart & hvit med farger

April 12

Fotografering er en hobby for mange, enten det er tilfeldig eller de håper å gjøre det til en karriere. Med ankomsten av det digital kameraet har fotografer nå muligheten til å enkelt forbedre og endre bildene de tar. Beskjæring, legge glød og/eller nyanser og endre fargene er alle måter å ha det gøy med bildene. Lage svart-hvitt-bilder og legge til et element i farge er populære, oppsiktsvekkende foto ekstrautstyr. Photoshop er en måte å gjøre kunstneriske bilder.

Instruksjoner

Hvordan lage bilder svart-hvitt med farge

1 Åpne farge-bildet du vil endre i Adobe Photoshop. Last ned en gratis prøveversjon på www.adobe.com hvis du ikke har programmet.

2 Finn ikonet tryllestav på venstre verktøylinjen. I Photoshop CS4 er det fjerde alternativet fra toppen. Når du klikker på ikonet, Velg tryllestav hvis du holder bare ett element i farger eller hurtigvalgverktøyet hvis du holder flere elementer i farge.

3 Klikk elementet i bildet forblir i farge. Magic wand/rask markeringsverktøyet vil skissere det.

4 Velg kategorien velger du "Invers" fra det miste-ned menyen. Dette beskriver automatisk elementene i bildet ikke skissert av tryllestav eller hurtigvalgverktøyet.

5 Gå til bilde > justeringer > Kulør/metning. Juster metning baren mot venstre, som drenerer fargen fra bildet, forlater delen fremhevet av tryllestav verktøyet i farger.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com