Hvor å opphøre Email fra blir hacket

July 25

Hvor å opphøre Email fra blir hacket

E-post er en stor del av våre liv; Vi bruker den for å holde kontakten med venner og familie, sende og motta elektronisk informasjon eller for å drive forretninger. Materialet i e-post kan variere fra en morsom klynge av dyrefoto mer delikat informasjon som din økonomi. Ikke vite hvor å sikre e-poster fra blir hacket setter deg i fare for identitetstyveri. Betydningen mellom ikke beskytte din e-post og beskytte din e-post kan endre retning i livet ditt.

Instruksjoner

1 Sette opp en "Junk Mail" e-postkonto. Trenger ikke registrere deg for annonsert tilbyr gjennom viktigste personlige e-postkontoen. Annonse emails er ofte delt via et nettverk av spammere. Hackere kamuflert som en interesse får du åpne e-post slik at de kan hacke inn din e-postkonto for personopplysninger.

2 Opprette et langt passord som inneholder tall, både store og små bokstaver og symboler. Passordet er den mest åpenbare linjen av forsvar. Mange velger enkelt passord fordi enkel passord er lette å huske, men et komplisert passord er verdt memorere for å øke din e-postsikkerhet.

3 Ikke bruk passord spørsmål. Hvis du må bruke et passordspørsmål, oppretter en falsk komplisert svar som ingen kunne gjette og deretter huske den selv. Når en person hacks spørsmålet ditt passord, resulterer det i deres evne til å tilbakestille passordet. Være særlig forsiktig av folk som kjenner du banalisere i kontoen, siden de fleste passord spørsmål er ting som ditt kjæledyr.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com