Kan jeg synkronisere en iPhone uten en ledning?

January 7

Kan jeg synkronisere en iPhone uten en ledning?

Synkronisere iPhone med datamaskinen er nødvendig for oppdatering av drivere og laste opp nytt innhold fra iTunes som musikk, programmer, videoer og lydbøker. Med 3 G og Wi-Fi evnene, kan iPhone-brukere legge ganske mye innhold på sine telefoner uten å måtte koble sine enheter til deres datamaskin iTunes-programmet. Det er imidlertid noen synkronisering funksjoner som du vil bare kunne fullføre via en USB-tilkobling.

Om

IPhone leveres med en standard USB-ledning for å koble enheten til datamaskinen. Når tilkoblet, for eksempel bilder, kan Telefoninnstillinger, kontakter og multimedia innhold være synkronisert mellom de to enhetene. Det er alltid lurt å ha ledningen tilgjengelig for iPhone, slik at du kan koble den til datamaskinen når det er nødvendig. Dette er ikke bare nødvendig for synkronisering av mobilen, men også for lading enheten og opprette en annen sikkerhetskopi av iPhone data.

Digitalt innhold

Med iTunes og App Store programmer på iPhone trenger brukerne ikke synkronisere sine telefoner med datamaskinene laste ned innhold. Faktisk, kan kjøp i iTunes på datamaskinen dataoverførte direkte fra enheten ved å gå inn i iTunes eller Apple Store-programmene og klikker på "Kjøpte" ikon. Dette vil gi deg en liste over alt innhold kjøpt i iTunes, inkludert alt innhold du har kjøpt, men som for tiden er på enheten. Klikk på sangen, video eller program for å sende den umiddelbart fra iTunes Cloud – ingen kabler nødvendig.

IPhone oppdateringer

Regelmessig oppdaterer Apple sin iPhone programvare system glitches og tilby andre forbedringer til enheten. Når en ny oppdatering er tilgjengelig, er det mulig at du må koble iPhone til datamaskinen med USB-ledningen å installere oppdateringen. Datoen for offentliggjøring var programvareoppdateringer ikke tilgjengelig via Wi-Fi eller 3 G.

IPhone-innstillingene

En annen synkronisering som krever iPhone kobles til iTunes via USB er synkronisering av innstillinger, kontakter og kalenderdata. Synkronisere telefonen med jevne mellomrom for å sikkerhetskopiere dette viktige, som det beskytter enheten mot tap av data som telefonen blir mistet, stjålet eller ødelagt.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com