Slik starter du erstatte CV skjøter på audi a6 quattro 2000

November 19

Slik starter du erstatte CV skjøter på audi a6 quattro 2000

Som eier av en aldrende audi a6, har jeg nylig fant en irriterende klikke lyd. Årsaken til problemet: cv felles feil.CV leddene på en bil er lubed med høy temperatur fett som er beskyttet av en CV støvel. Faktorene som aldring, misbruk og vær kan CV støvelen sprekke eller rive slik at olje å utarme og komme inn. Derfor er det viktig å erstatte en skadet oppstart før det er skade/svikt CV leddet.

Instruksjoner

Erstatning innebærer vanligvis en fullstendig samling kalt CV aksel halv akselen som består av 2 aksler koblet sammen med CV felles i hver ende, ytre og indre CV leddene; ytre felles ansvarlig for feil. Selv om fullstendig utskifting med en CV halv aksel ikke er en stor jobb, delen kan være dyrt for en original del (muligens $200 og oppover).

Utskifting av CV halv akselen er ikke nødvendig mest i flertallet av tilfellene som den viktigste årsaken er bare den ytre CV felles som indre CV felles svikter sjelden i sammenligning. Hvis det er ingen symptomer på skade CV leddene (klikke lyd på slå), kan erstatter en revet støvel med nytt fett spare deg hundrevis. En ny CV oppstart med nye fett er en rimelig løsning spesielt hvis du gjør din egen reparasjoner på $20 for en CV støvel reparasjonssett.

Hvis det er tegn på skade eller manglende ytre CV felles, har du muligheten til å enten erstatte hele CV halv skaftet eller skadet ytre CV felles, som innebærer samme fremgangsmåte som reparere CV støvelen unntatt du erstatter den gamle ytre CV felles, som vil koste $80 for CV felles og starter kit.

• For å teste for å se hvis CV felles mislyktes er å nedlegge din Vinduer slik at du kan høre hva som skjer og hvilken side det kommer fra. Har din radio av, og mens du kjører på ganghastighet, slå til side da den andre (gjør dette på en tom parkeringsplass). Hvis du hører en høy klikke i disse svinger, har du sannsynligvis en skadet CV felles skiftes ut. Prøve på begge låser og vanligvis hører som mislyktes. Ikke forveksle dette med den lettelse ventil lydene fra servostyringspumpe.

Hvis leddene ikke, er det mulig på felles skille, mens hjulet bør faktisk faller er det mulig for plutselig og alvorlige tap av styring oppstår og andre skader som aksel deler flail rundt. Noen mennesker kjører rundt i år med kjeltring CV skjøter og er ingen av klokere.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com