Reparere Tips for Zenith Videospiller

September 24

Reparere Tips for Zenith Videospiller

Selv om DVD- og Blu-Ray spillere tilbyr overlegen bilde- og lydkvalitet, fortsatt videokassett opptakere og videospillere, en tilstedeværelse i mange hjem. Men som disse spillerne alder pleier de å kreve mer vedlikehold. Heldigvis kan noen problemer som plager spillere laget av Zenith - en av de mer populære merkene - lett diagnostisert og reparert.

Kassett gå ikke i

En Videospiller som nekter å godta en kassett kan indikere et hinder eller en makt problem. Først sjekk for hindringer i tape sporet, som en kassett eller et eksternt objekt. Neste, sjekk hvis displayet på forsiden av maskinen lyser. Hvis ikke, betyr det at maskinen ikke får strøm: Sjekk tilkoblinger til maskinen. Hvis maskinen er tent, og "CST. IN"lys blinker, trykk på"POWER"-knappen en gang.

Fjernkontrollen fungerer ikke

Zenith fjernkontroller fungerer som de fleste andre video fjernkontroller, som bruker infrarøde signaler for å kommunisere med en sensor på hovedkonsollen. Kontroller at linjen mellom fjernkontrollen og konsollen er ikke hindret og at vinduene foran signal senderen og mottakeren er rene. Hvis fjernkontrollen har nye batterier og fortsatt ikke fungerer, problemet er sannsynlig elektriske og krever profesjonell oppmerksomhet.

Bildet er Fuzzy

Hvis bildet er uskarpt, kan det tyde av problemer. Problemet kan være med TV satt: Prøv å endre innstillingen. Hvis dette ikke løser det, kan det bety at hodene - deler av Videospilleren som lese tape - er skitne. Kjøp en-rensing kit og kjøre det gjennom VCR å rense dem ut. Sjekk også kabler koble Videospilleren og TV for å sikre at de er sikre.

Ikke vil registrere for tilstedeværelse tid

Mange Zenith videospillere har evnen å fortegnelse programmer begynner på forhåndsinnstilte tidspunkter. Hvis maskinen ikke gjør dette, bør du prøve flere prosedyrer for å rette problemet. Kontroller først tidssonen som vises på frontdisplayet er riktig. Andre båndet i VCR bør ha sikkerhet fanen intakt: Hvis det ikke, Legg et stykke tape over hullet der kategorien skal være. Til slutt, Videospilleren må være slått av, men koblet tidsurfunksjonen fungerer. Kontroller at du deaktiverer Videospilleren når maskinen.

Spore problemer

Nettstedet reparasjon FAQ notatene som mange Zenith videospillere - spesielt de med modellen tall som begynner med "VRJ" - lider spore problemer som maskinen vil veksle mellom ulike avspillingsmoduser når du spiller utleie tape. Dette problemet er ikke lett fixable, men Zenith tilbyr gratis endring videospillere lider av denne feilen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com