Typer fallskjerm fly

August 17

Typer fallskjerm fly

Fallskjerm flyet er en type fly som er godkjent til å fly over havet egnet for fallskjermhopping. Valg av fallskjerm fly eller et hopp fly avhenger av dine behov og preferanser av både skydiver og pilot. Federal Aviation Administration rådgivende sirkulær 105-2C har en liste over en rekke hoppe fly, men vet noen fra listen kan fallskjermhopping entusiaster å velge best for en god fallskjermhopping opplevelse.

Cessna Grand campingvogn (C208)

Cessna Grand campingvogn serien fly er en av de mest populære hoppe fly for fallskjermhopping. Den har svært god kapasitet, kan den fly opptil 17 Fallskjermhoppere samtidig. Den har en høy-fløyen design som forbedrer stabiliteten og fremmer god sikt. Vingene av dette flyet er også utstyrt med et anti-glasur system for sikkerhet. Ifølge nettstedet Cessna er Grand campingvognen laget av slitesterk aluminium, gjør vedlikehold og reparasjon enkelt. Den har en rekke 1,188 nautiske mil. Stål girene med grov-feltet dekk kan Grand campingvogn å lande på grovt terreng. Sin løfte makt er tilsvarer fire til seks Cessna 182s.

Cessna 182

Cessna 182 eller Skylane er et annet populært fallskjerm fly eller hoppe fly. Det har blitt beskrevet som den opprinnelige og mest populære liten fallskjermhopping fly i verden. I motsetning til Grand campingvognen, er 182 designet til å frakte bare to eller tre passasjerer og en pilot. Akkurat som Grand campingvognen, det er laget av aluminium og er svært likt høy-fløyen for stabilitet, synlighet og totale sikkerhet.

De Havilland DHC-6 Twin Otter

De Havilland DHC-6 Twin Otter er et fly som konkurrerer med Cessna Grand campingvogn. Som Grand campingvognen er det en stor kapasitet fallskjerm fly som kan bære opptil 23 passasjerer. Dette gjør den DHC-6 et godt fly for store grupper av mennesker som skal skydive samtidig. Liker Cessna modeller, de Havilland DHC-6 Twin Otter har også en høy-fløyen design. Den skiller seg fra populære Cessna modeller ved at den har to motorer. DHC-6 var designet for å være lett og rask, som appellerer til Fallskjermhoppere.

Pacific Aerospace P-750 XSTOL

Pacific Aerospace P-750 XSTOL har blitt beskrevet som en "globalt anerkjent endelig fallskjermhopping plattform." Forkortelsen XSTOL i P-750 står for dens viktigste funksjon: ekstremt korte avgang og landing. P-750 kan ta av i mindre enn 800 føtter, som er mindre enn halvparten takeoff avstanden av Cessna Grand campingvognen (2,055 fot). Den har lignende passasjerkapasitet sammenlignet med Grand campingvognen, den kan bære 15 passasjerer. Den svært kort takeoff kan P-750 gjøre flere turer å bære Fallskjermhoppere innenfor et bestemt tidsrom.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com