Min Honda CM200 starter ikke

June 10

Honda CM200 er en fire-takts street sykkel som var populær i tidlig og 1980-tallet. Det er en ganske lett motorsykkel å lære å ri og laget en fint Igangsettere street sykkel for mange. Som noen motorkjøretøyer, når sykkelen blir eldre kan du finne at det er utsatt for noen problemer med å starte. Men kan de fleste av disse problemene løses av eieren i sin egen forgård eller garasje.

Instruksjoner

• Sjekk drivstofftanken. Hvis bilen er ute av gass startes ikke. Det kan ikke engang begynne hvis det er en liten mengde drivstoff. Legg til drivstoff og se hvis motorsykkelen starter. Sjekk batteriets ladenivå med en batterimåleren. Hvis du ikke har en meter, vil de fleste deler butikker sjekke batteriet gratis.

• Sjekk chokekablen. De vil slitasje og rust gjennom årene. For å undersøke flytte kabelen gassen å se hvis det går bryteren forgasseren. Hvis ikke, kan så kabelen være ødelagt. Hvis chokekablen er ødelagt deretter erstatte den.

• Sjekk tennpluggen. Fjern tennpluggen og undersøke den. Det er best å erstatte en tennplugg hver vår, men hvis du ikke har har en mørk carbon buildup og så den ville nød å bli erstattet. Kjøpe bestemte tennpluggen og erstatte den i gnist hullet. Ikke stram fordi pluggen kan ødelegge.

• Sjekk drivstoffilteret i drivstofftanken. Det vil bli plassert på brennstoffledningen like før motoren. Fjerne den og erstatte. Dette er en annen del som skal erstattes hver vår. Det vil passe rett på slangen for gassledningen. Bare trykk drivstoff linjene tilbake på filterholderen.

• Sjekk drivstoffkranen. Den kan være fastlåst i en lukket posisjon. Hvis dette er tilfelle Erstatt ventilen. Dette vil kreve en stjerneskrutrekker til å erstatte. Ventilen festes til brenselet linjen, og vil du klemme gassledningen slik at drivstoff utslipp under ventil erstatning.

• Forsøk på å presse starten motorsykkelen. Start ved å skyve den til rundt 10 miles en time, og deretter hop på sykkelen og engasjere første gear. Du får å kvele den for å få drivstoff i den. Hvis den ikke starter, kan så du ha alvorlige problemer som krever en profesjonell mekaniker undersøke crankcase og stempel.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com