Hvordan konvertere en NTSC LCD PAL

May 12

Hvordan konvertere en NTSC LCD PAL

NTSC (National Television System Committee) er en USA-basert video standard som styrer antall rammer per sekund videokamera registrerer og kan vise på en film eller TV-program. Men i store deler av verden er PAL (Phase alternativ linje) standard. De to formatene er like, selv om videoer skutt i PAL bruker flere bilder per sekund. Det er mulig å vise begge formatene på TV-skjermen som LCD TV ikke angir hvilken bildefrekvens er produsert. I stedet må du få en PAL-baserte DVD-spiller (eller andre kildeenhet) det er dugelig av lesing og produserer PAL-formatet.

Instruksjoner

• Kjøp en kamerat basert DVD-spiller. Enkelte elektroniske butikker bære PAL basert utstyr, selv om du kan være bedre å kjøpe utstyret online fra en europeisk kilde.

• Komponentvideokabler inn "Komponent ut" portene på DVD-spilleren (eller andre kildeenhet). Koble den andre enden av kablene til "Komponent i" portene på LCD TV.

• Audiokablene RCA til "Lyd ut" portene på PAL utstyret, og deretter koble andre endene av kablene til "Lyd inn"-portene på LCD TV.

• Slå på PAL utstyret og LCD TV. PAL videokilden vises på skjermen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com