Hvordan å reparere Peeling hjulet dekker

November 3

Hvordan å reparere Peeling hjulet dekker

Peeling hjulet dekker er et irritasjonsmoment men siden hjulkapslene er litt mer enn dekorative aspekter av bilens hjulenheten, en manglende evne til å umiddelbart håndtere problemet er ikke trolig føre til problemer med sikkerhet. På den annen side, siden biler på mange måter er en forlengelse av førerens personlighet, er vedlikehold av hjulet dekker viktig å holde det totale utseendet og utseendet på bilen congruous med bildet du søker å skildre. Lære å reparere peeling hjulet dekker er rask, men så er overforbruk slik grad at de refinished hjulkapslene er faktisk dyrere enn et sett med nye.

Instruksjoner

Hvordan å reparere Peeling hjulet dekker

• Bestem hvordan din hjulet dekker er knyttet til hjulene. Noen er avkuttet med plast mens andre bruker metall klipping enheter for å holde dekselet på plass. Fremdeles andre er boltet på og riktig verktøy er nødvendig å fjerne denne sistnevnte type fra hjulet.

• Ta av peeling hjulet dekker. Hvis eneste påvirkes vesentlig, kan du vurdere å arbeide med alle fire av dem å holde dem ser jevnt slitt.

• Skruen på høytrykk munnstykket vannslangen i hagen og rydde av hjulet dekker. Målet er å fjerne så mye av rusk som mulig. Dette vil utsette riper, bulker, og andre problemer i hjulkapslene som må tas i betraktning som du reparerer dem.

• Kle av krom og deretter nytt chrome hjul dekselet. Hvis dette er utenfor ditt ferdighetsnivå eller du ikke har verktøy for å gjøre det, kan du vurdere å kontakte en body shop for hjelp.

• Farge matche maling på din peeling hjulet dekker kan du ta renset hjulkapsel til en automotive butikk for hjelp til å bestemme riktig farge å bruke. Du kan velge en store boksen oppussing butikken der maling counter ekspeditøren kunne matche den nærmeste fargen som de kan blande inne en hugge.

• Holde det billig, hvis de er plast, ved å bare kjøpe sølv spraymaling og plassere tre til fire strøk på prepped hjulet dekker. Avslutt det med et par klare strøk. Noen mennesker vil trolig gnage av hender før du gjør dette, men for resten er et billig alternativ til å bruke mye penger på et rent dekorativt element.

• Vurder å bruke denne tiden til å tilpasse bilen og istedenfor å gå med samme hjulet dekker fargen du kan custom ferdig de aktuelle varme fargene som gir bilen det tydelig hip utseendet. Holde navnet på maling og produsenten hvis du velger å gå denne ruten slik at du kan ta opp noen fremtidige peeling.

• Erstatte hjulkapslene hvis du finner at pengene du bruker på maskinvaren og maling er mye mer enn du forhandlet for.

Tips og advarsler

  • Beskjærte hjulet dekker tapte oftere når de er gjentatte ganger tatt av og satt tilbake på siden faktisk klippene svekke. Bare fjerne dekslene hvis det er absolutt nødvendig!

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com