Hvordan finne en Auto berge verft

March 14

Når du ser etter en måte å spare penger på reparasjoner, stopp mange første på en auto berge verft, i stedet for å bestille bildeler nye. Nye deler prisen brukte mer enn. Det er best å få en mekaniker mening som deler kan erstattes på en bil av deler på en auto berge verft.

Instruksjoner

Søker etter bilen berging Yards

• Den enkleste måten å finne en auto berge verft er å se i din lokale telefonboken. Å utføre en online søk under "Bilen berging Yards." Hvis det returnerer ingen resultater prøve, "Skraphandlere."

• Å utføre en online søk under "Bilen berging Yards" eller "Skraphandlere." Hvis ingen Internett-tilkobling er tilgjengelig, kan du bruke datamaskiner på det lokale biblioteket. I de fleste tilfeller, alt som trengs er en statlig ID-kort eller et lånekort. Ofte vil biblioteket hjelpemidler hjelpe navigere bruk av bibliotekets datamaskiner.Et nettsted kalt-autosalvageyards.com, skal utføre et søk av lokale auto berge verft i ditt område. Nettstedet tilbyr søkekriterier som er spesifikke for søkerens nabolaget.Sjekk med bilmekaniker å finne ut hva auto berge verft han eller hun bruker eller vet om.Den verste måten å finne en auto berge verft er å kjøre rundt området blindt, søker etter bilen berging yards.

• Det er også svært viktig å forstå forskjellen mellom en auto berge verft og en automatisk resirkulering verftet. Begge er like, men de er ikke det samme.Bilen berging yards er bra for lagring og ødelegge biler. Når folk trenger søker deler de vanligvis hodet til en automatisk resirkulering tunet, ifølge mekaniker Ron Harper Gary, Indiana, avhengig av delen de.De siste 40 årene, Harper har jobbet på mange typer reparasjoner og forstår forskjellen mellom bilen berging og automatisk resirkulering, og når du bør bruke hver.Forskjellen mellom en auto berge verft og en automatisk resirkulering huset er at på en restverdi verft, biler er ødelagt og forbrukeren kan plukke på leftover deler sin egen risiko. Hvis delen er stor, har vanligvis flere personer til å gjenopprette delen. Delene er vanligvis billigere på en auto berge verft også, ifølge leder på Paul's Auto verksted i Gary, Indiana.Gordon Morgan, sa han har jobbet i bilen berging virksomhet i 50 år. Han sier både en auto berge verft og en automatisk resirkulering verftet er i hovedsak det samme, bortsett fra på en auto berge verft, delene er ikke kategorisert, biler fjernes ikke nødvendigvis før de er komprimert fordi det er mer som en søppelplass.Ifølge-Insure.com, kan en resirkulert bety overhalt, som er en annen måte å si søppelplass del. Noen deler er refinished og disse delene finnes vanligvis på en automatisk resirkulering verftet. Ifølge artikkelen, spiller det ingen rolle fordi den hevder plassere tester delene for sikkerhet.

Tips og advarsler

  • Holde en klar over stedene du planlegger å besøke slik at du kan sammenligne priser og service. De fleste
  • berging yards gir ikke hjelp å få delen(e). Kan du få din mekaniker.
  • Kontroller at det er i stand
  • Spør om delen har en garanti.
  • Forstå returrett
  • Vurder bil garanti ved auto berge deler.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com