Ting som jeg kan gjøre på MS Paint

August 15

Microsoft Paint er en lett-å-bruke grafikkprogram som leveres med Microsoft Windows. Mens det ikke er så kraftig som andre programmer på markedet, som Adobe Photoshop, finnes det en rekke kreative ting som kan gjøres med programmet. Mange lukke programmet, men det er noen grafiske kunstnere som har skapt fantastiske tegninger med den. Med litt kunnskap og praksis, kan noen gjøre kunstverk i MS Paint.

Figurer

Gjør kort, tegn og bannere på et blunk med innebygd formverktøyene. Bare Velg en figur, klikk på startpunktet og dra med musen størrelse det. Figurer kan størrelse, flyttet og farget med et par klikk med musen. De kan også roteres eller vendes vannrett eller loddrett bruke alternativer på verktøylinjen.

Børster

Normalt lar et alternativ i dyre grafikkprogram, pensel menyen brukerne velge fra 9 forskjellige pensel typer, inkludert stift, blyant og kalligrafi børster. Hver pensel har egne attributter og unike utseende. For eksempel gir stift penselen ujevn utseendet til en reell stift linje. I tillegg til variety av børster som er tilgjengelige, kan størrelsen på hver pensel endres for å gi en størrelse passer alle prosjekter.

Viskelær

I tillegg til å slette eller slette en del av et bilde, kan viskelær-verktøyet i MS Paint erstatte en farge med en annen farge. Velg fargen som skal slettes som forgrunnen og erstatning farge som bakgrunnen, så bare pek og klikk på området for å være recolored gjør.

Type

Muligheten til å legge til MS Paint tegningene innrømmer brukernes å forbedre og tilpasse kortene, skilt, bannere eller noe annet de oppretter ved hjelp av programmet. Brukere kan tilpasse skriften, stilen og fargen på hvilken, gjør mulighetene ubegrenset. Hvis du vil bruke, Velg tekstverktøyet på verktøylinjen og klikk på tegningen. Innstillinger kan velges før du legger inn type eller etter, slik at du kan legge til et ord, og Skaler den passer i et bestemt sted.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com