Hvordan lage en film med Video fra en Flip videokamera 1

May 30

Hvordan lage en film med Video fra en Flip videokamera 1

Flip Video kameraet er en liten videokamera, som registrerer opptil 60 minutter med video, avhengig av modell. Når du har importert videoklippene fra Flip Video kameraet i Flip markedsandel, kan du sende ut videoer via e-post, publisere direkte til online video deler steder, legge den til et kort eller opprette egne hjemmevideoer. Her er hvordan å lage en film fra importerte utklippene. Denne artikkelen er Mac-sentriske, men fremgangsmåten er egentlig det samme for Windows-maskiner samt.

Instruksjoner

1Hvordan lage en film med Video fra en Flip videokamera 1

Starte programmet FlipShare.

2 Importere videoklipp fra Flip Video kameraet hvis ingen utklipp er tilgjengelige.

3Hvordan lage en film med Video fra en Flip videokamera 1

Klikk på "Film"-knappen nederst til høyre på skjermen.

4Hvordan lage en film med Video fra en Flip videokamera 1

Flytt klippene du vil inkludere i filmen inn i "Oppretter film"-vinduet.

5Hvordan lage en film med Video fra en Flip videokamera 1

Ordne utklippene i rekkefølgen du ønsker i "Oppretter film"-vinduet ved å dra dem på plass.

6 Forhåndsvise filmen ved å klikke avspillingsknappen i forhåndsvisningsruten i høyre side av vinduet "Opprette Movie" og klikk "Neste"-knappen.

7Hvordan lage en film med Video fra en Flip videokamera 1

Merk av for "Ta tittelen" aktivere tittelen på begynnelsen av filmen og skriv inn tittelen på filmen i den svarte boksen som sier: "Klikk her for å endre tittel.

8 Merk av for "Ta Credits" legge til rulletekster på slutten av filmen, og inn i rulleteksten i den svarte boksen som sier: "Klikk her for å endre studiepoeng." Klikk "Neste"-knappen når du er ferdig.

9Hvordan lage en film med Video fra en Flip videokamera 1

Velg bakgrunnsmusikk for filmen. Du kan bruke musikk inkludert av Flip Video eller legge til en sang fra musikksamlingen. Vend del tillater bare mp3-filer.

10Hvordan lage en film med Video fra en Flip videokamera 1

Velg musikk. Du kan spille musikken mykere enn lyden i videoen, spille musikk høyere enn lyden i videoen eller slå videoens lyden og bare spille musikk. Klikk "Neste"-knappen når du er ferdig.

11 Forhåndsvise filmen ved å klikke avspillingsknappen i forhåndsvisningsruten i "Oppretter film"-vinduet. Endre hvis du vil ved å klikke på "Tilbake"-knappen. Hvis du er ferdig med å redigere, skrive inn navnet på filmen, og klikk "Opprett film." Dette kan ta litt tid, avhengig av hastigheten på datamaskinen. Filmen vises i delen "Mine filmer" til venstre i skjermbildet snu aksje.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com