Installere lastebil høyttalere

November 1

Betraktninger

Lastebiler kommer i alle former og størrelser. Videre kan noen lastebiler ha innebygd rom for høyttalere, mens andre har høyttalerdeksler. Høyttalere i flyttbare gitre fjernes fra bilen først. Eldre høyttalerne holdes i med skruer som kan fjernes med en skrutrekker. Gjenværende selen må fjernes. Noen biler vil kreve høyttalere installeres direkte inn i siden av døren eller instrumentbordet. Kontroller at døren høyttalere kan rikelig rom for vinduet for å rulle opp og ned. Dette er lett testet ved å kontrollere at vinduene rulle ned etter installere den nye høyttalerne. En høyttaler som er for dypt inn i dørpanelet kan forårsake reiseavbrudd vinduet rulle ned helt.

Døren sidehøyttalere

Installasjon av ny høyttaler krever at gamle selen kobles til ny høyttaler. Høyttaler selen er deretter koblet til ny høyttaler, som er da utstyrt i kampen eller sele i lastebilen. Ordningen er plassert i kampen/åpningen, så sikret på plass med skruene (Kontroller at ledningene på nye høyttaleren er koblet til avledningene i side dør kampen). Etter montering sele og høyttaler, grillen er plassert over ny høyttaler og skruene brukes til å feste fullført høyttaler ordningen i stedet.

Dashboard høyttalere og dørpaneler

Dashboard høyttalere kan installeres i mange av de eldre lastebil modellene. Dash pads, og noen ganger dørpaneler, må fjernes først for å få tilgang til den gamle høyttaleren. En dørpanelet må skruene gjemt bort under armlene eller døren lås området. Fjerne trim panelene gir tilgang til høyttaleren. Panelet er fjernet med en skrutrekker, løfte den opp, og sele ledninger koblet. Hvis utklipp med selen, er de fjernet og satt med festeskruene trim panelene.

Bakre dekk høyttalere

Bakre dekk høyttalere er fast på plass, topp-montert eller ned-montert. Topp-montert høyttalere krever at åpningene fjernes først. Høyttalerskruene fjernes og selen frittliggende. Nye høyttaleren er koblet til selen, og pluggen fra selen er parret med tilkoblingen i høyttaleren (sele som er koblet til bilen). Ordningen av sele og høyttaler ligger i sted innen kampen på bakre dekk. Skruene strammes for å sikre den nye montert høyttaleren på plass. Grillen er endelig plassert over høyttaleren. Noen gitre kan enkelt festes på plass. andre kan kreve en skrue til festet. Hvis bunn-montert høyttalere fjernes høyttalerne tilgang til bagasjerommet. Skruene er løsnet fra inne i bagasjerommet, og selen med den gamle høyttaleren er fjernet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com