Hvordan installere en sveiv stillingsføleren på en 97 Voyager

October 26

Veivaksel stillingsføleren på en 1997 Voyager ligger på deler bolig. Den 3,0-liters motoren er stillingsføleren veivakselen en hall-effekt-sensor som oppdager hakkene i flex platen i dekningen. Det sender et signal til PCM, som bruker det til å bestemme hva sylinder til brann, turtall og vinkelen på veivakselen. Signalet genereres når metalldelen av en av flex plate hakkene på linje med sveiv sensor, sensoren utgangsspenning er mindre enn 1/2 volt. Når hakket---åpne delen mellom metall brikker---passerer Veivaksel sensoren, sender 5 volt til datamaskinen.

Instruksjoner

• Koble fra negative batterikabelen, ved hjelp av riktig skiftenøkkelen, og sett det til side, sikrer at det ikke touch metal. Jack opp bilen med gulvet jack. Støtte den med jack står.

• Koble Veivaksel posisjoner sensorens ledninger sele kontakten ved å trekke kategoriene utenfor koblingen og deretter trekker kontakten av sensoren. Fjerne monteringsskruer, bruke riktig socket, og deretter fjerner sensoren.

• Installer den nye sensoren og boltene 105 tommers-pounds av dreiemoment. Koble ledninger sele koblingen. Lavere Voyager utenfor jack står. Koble til negative batterikabelen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com