Hva er årsakene til blåst hodet pakninger på biler?

August 1

Hva er årsakene til blåst hodet pakninger på biler?

En blåst hodet pakning er en av de automotive diagnoser ingen ønsker å høre. Det er fordi en blåst hodet pakning bringer med seg en heftig reparasjonen regningen. Regningen blir verre hvis skaden oppstod til andre deler av motoren med pakningen. Men det er mulig å minske sjansene av en blåst hodet pakning ved å forstå hva som forårsaker et katastrofalt problem.

Funksjonen

Hodet pakning sitter mellom motorblokken og topplokket. Dens funksjon er å hindre at motoren kjøling og miksing og å forsegle forbrenningsprosessen motoren. Denne prosessen er forårsaket av topplokk ventilene som åpner og lukker, dermed lar luft og gasser inn i sylinderne. Uten hodet pakning, vil combustive gassene lekke ut av motoren og rane den av sin makt.

Årsaker til blåser

Hovedårsaken til hodet pakning svikt er motoren overopphetet, ifølge Mobiloil.com. Når en motor overopphetes, utvide motorblokken og hodet for mye, og dermed skade pakningen. Men søkemotoren overoppheting er ikke den eneste grunnen for pakning feil. Fortenning eller detonasjon, er den nest største årsaken, noe som kan gå ventiler, stempler og hodet pakning. Denne tilstanden er forårsaket av motoren blir tom for tid. En overoppheting av motor kan også føre til problemer fortenning og detonasjon.

Identifikasjon

En blåst hodet pakning er vanligvis lett å oppdage. Symptomet er store mengder hvit røyk kommer fra tailpipe. Du kan også se kjølevæske spennende fra tailpipe. Finne en mørk, såpe væske i motoren og kjølesystem er et tegn på en blåst hodet pakning. Dette skjer fordi blåst pakningen tillater kjølevæske og olje å blande. Hvis du mistenker en blåst hodet pakning, sjekk i måling du ser oljen ut.

Reparasjon

Reparere en blåst hodet pakning er kjedelig og dyrt forslag som krever større motor kirurgi av en kvalifisert mekaniker. Det er på grunn av den pakningen beliggenhet i motoren. Det ligger mellom motorblokken og topplokket. Derfor, for å erstatte en rimelig del som pakningen, mekanikeren må gjennomgå den store oppgaven å fjerne hodet fra resten av motoren. Resultatet er vanligvis en reparasjon regning med flere hundre dollar.

Forebygging

Mens en blåst hodet pakning er en større motor problem, kan du forhindre at det oppstår. Den beste måten er å holde bilen kjølesystem i toppform. Kontroller at det alltid har riktig mengde kjølevæske og pass slangene er god. Kontroller også at motoren er tidsbestemt riktig og kjører. Forebygging er nøkkelen, fordi en hodet pakning sjelden blåse bare på grunn av alder eller normal slitasje.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com