Hvordan lage sete dekker for en lastebil

May 28

Gjør din egen sete dekker kan gi en lastebil et personlig utseende og kan forlenge levetiden til lastebil plasser flere år. Gjør setetrekk for en lastebil omfatter valg av en kraftig materiale, for eksempel vinyl eller skinn som tåler vanlig slitasje. Du må også ha noen grunnleggende symaskin ferdigheter, som setetrekk må være sydd til figuren din lastebil seter.

Instruksjoner

• Måle lengden, bredden og dybden av lastebil setene. Lage et sete dekker mønster ved å tegne dimensjonene av setet på et stort stykke papir. Legge til 2 inches mønsteret for de søm og hems på sete dekker.

• Velg et materiale som skal gjøre ditt lastebil setetrekk av. Vinyl og skinn vil vare lengst, mens klut vil være den enkleste å sy. Du kan være kreativ og velg stoffer i din favoritt farge eller design. Ta mønster og skjære ut bitene du skal sy. Husk å være så presis og nøyaktig som mulig når kutte.

• Vend bilsete materialet ut. Koble stoff bitene sikkerhetsnåler eller rette pinner. Kontroller at stoffet er festet sammen riktig og vil forbli på plass når sydd.

• Sakte og forsiktig bruk en symaskin for å sy biter av stoff sammen. Kontroller at du har et godt grep på materialet som det kjører gjennom maskinen. Sy sammen bunnen halvparten av setet til øverste halvdel.

• Opprette setebelter ved slitting hull inn i stoffet i stedene som samsvarer med lastebilens setebelter. Hem bilbelte åpningene. For et mer profesjonelt utseende, kan du hem den hele setetrekk.

Tips og advarsler

  • Når ferdig, monterer flip sete dekker, og kontroller at det riktig. Setetrekk lastebil bør passe perfekt rundt kurvene i setet uten for mye av et gap. Hvis du ikke vet hvordan å sy, bare drapere stoff rundt ditt sete for en rask og enkel lastebil sete cover. Mørk setetrekk vises mindre skitt enn lyse setetrekk. Denim er en allsidig materiale for sete dekker.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com