Hvordan endre oljefilter på en Chevy Cavalier

February 24

Hvordan endre oljefilter på en Chevy Cavalier

Endre oljefilter på din Chevy Cavalier vil holde olje ren og forlenge levetiden til maskinen. Det er viktig å tapper olje fra bilen før du fjerner oljefilteret, så det anbefales å skifte olje samtidig. Du kan få et nytt filter for din Cavalier Chevy forhandleren, en auto deler butikken eller noen varehus som har bildeler avdelinger. Riktig kast gamle oljen når du har fullført jobben.

Instruksjoner

• Heve foran din Cavalier med en knekt og støtte det på et sett av jack står. Posisjon jack står under rammen og kontrollere de sitter på flat, solid grunn så ikke vil de falle mens du arbeider.

• Plass en olje avløp panne under bunnpluggen olje under bilen. Fjern bunnpluggen olje fra olje-pannen med en socket og ratchet. At oljen renne til den stopper. Sett bunnpluggen og stram den med kontakten og ratchet.

• Flytte avløp kjelen slik at det er under oljefilteret. Filteret er på siden av motorblokken nær ilden veggen av bilen. Løsne filteret med en olje filter fastnøkkel og fjerner den fra bilen. Sett det opp ned i avløp kjelen slik at det kan tømme.

• Pels pakningen på nye oljefilteret med fersk olje og smøre det rundt pakningen med fingeren. Sett inn det nye filteret opp inn i rommet på baksiden av motoren og skru den på blokken. Stram den for hånd før det er tettsittende.

• Fjern jack står under bilen, og senk den i bakken med jack. Fyll motoren kapasitet med anbefalte olje og kontrollere den er full av kontrollere nivået på måling.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com