Verktøy for kroppen bilverksted

December 5

Verktøy for kroppen bilverksted

Bilmekaniker kroppen er en person som reparerer både små og store saker om kroppen av bilen. Han reparerer riper, bulker, rustne områder noen ganger retusjere detaljering på maling jobb. For å fikse alle disse forskjellige problemer, en rekke verktøy er nødvendig. Det er ikke alltid nødvendig å ta deg bilen til butikken for kroppen reparere. Noen mindre hakk og riper kan være fast hjemme med de riktige verktøyene.

Bulk reparasjonssett

Reparere mindre bulker med en bulk reparasjonssett. Disse pakkene kommer med detaljert informasjon om hvordan du bruker dem og selges på de fleste auto butikker. Kits en bra for små riper eller bulker. Hvis du tar bilen til butikken for å få denne typen problem løst, vil det koste deg mer enn for å kjøpe kit.

Jack

Bil jack stå lar folk til å utføre reparasjoner under overflaten av bilen og høyninger bilen høyt nok å arbeide på undersiden av fendere, som er vanskelig å jobbe med så nær bakken. En jack kan heves manuelt ved å vri en metall bar som stativet eller noen knekter er hydrolic. I alle fall må en jack være sterk og har en god låsesystem. Det plasseres strategisk og sikkert under rammen av bilen. Hvis en kontakt ikke brukes riktig, kan bilen falle eller tips, da noen kunne bli skadet.

Gummihammer

Når pounding ut bulker som er liten og du vil ikke lage riper i overflaten av bilen, en hammer med gummi hode brukes. Dette lar deg truffet med makt, men ikke ripe maling eller for selve kjøretøy.

Bulk-Pullers

Bulk pullers kommer i to grunnleggende typer, de som går gjennom kroppen av det og er trukket og de som er knyttet til forsiden av bulk gjennom sugekraft. Den første typen krever mekaniker å bore et hull i midten av bulk og presse leder av bulk pullet i hullet. Leder av bulk puller har klør på slutten av det, og en gang gjennom hullet, disse klør åpen. Han deretter trekker på bulk puller og klørne spredt mot baksiden av bulk og popmusikk den ut bakfra. The sugekraft bulk avtrekker er skjøvet over toppen av bulk og trakk på fra håndtakene plassert på baksiden av sugekoppene. The sugekraft bulk avtrekker er for mindre bulker, der som andre bulk avtrekker er mer alvorlig bulker.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com