Hvordan koble opp et Mini HDMI-kamera til en Laptop

December 29

Hvordan koble opp et Mini HDMI-kamera til en Laptop

Over tre milliarder produkter, inkludert mange bærbare datamaskiner, kommer med en HDMI-port installert fra 2013; Ifølge HDMI Licensing LLC må fire milliarder produkter Keene innen 2014. HDMI-ledninger bære både bilde og lyd fra en utdataenhet til en inndataenhet og kan utveksle informasjon mellom de to enhetene. Koble mini HDMI kameraet å din bærbar PC kan du importere opptakene for å redigere og dele.

HDMI-Port

HDMI-porten på datamaskinen er utformet for å flytte både lyd og video fra én enhet til en annen. Mini HDMI kameraer dra nytte av rask overføring hastighet tilbys av HDMI-kabler til å flytte filer fra kameraet, streame video vise bilder eller aktivere kameraet som webcam. Koble mini HDMI-inngangen til porten på kameraet og koble HDMI-kabelen til HDMI-porten på datamaskinen til å koble de to enhetene.

Adaptere

Hvis datamaskinen ikke har en HDMI-port, kan du bruke en adapter koble kameraet til en port du har. HDMI-til-USB-adaptere oversette HDMI-kontakten i til en som er kompatibel med datamaskinen. Koble HDMI-pluggen i nettverkskort-porten og deretter sett USB-pluggen i datamaskinen å koble enhetene.

Programvare

Mange kameraer har programvare for å hjelpe deg å laste opp og redigere bilder. Sett platen som fulgte med kameraet før du kobler kameraet til datamaskinen, og følg instruksjonene for å installere programvaren. Kameraer som ikke kommer med programvare er vanligvis plug and play som betyr driverne som kreves for å bruke enheten installeres automatisk.

Feilsøking

Hvis datamaskinen ikke finner kameraet, kontrollerer du porten du koblet til fungerer. Koble en annen kompatibel enhet og se om det fungerer eller prøve å koble kameraet til en annen port. Kontur anbefaler koble kameraet til en annen datamaskin for å kontrollere at problemet er med kameraet, ikke datamaskinen. (REF 1) Hvis flere datamaskiner ikke vil gjenkjenne kameraet, kan problemet være micro SD-kort eller kameraet ledningen. Prøve skifter ledninger og bruker en annen kabel av samme type. Du kan formatere micro SD-kortet; Det kan hjelpe videokameraet registreres, men det vil også fjerne alle bildene fra kortet.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com