Hva er gjennomsnittlig markeringene på nye biler i Amerika?

December 21

Hva er gjennomsnittlig markeringene på nye biler i Amerika?

Mange bilprodusenter selge biler i Amerika, og markup skiller seg blant dem. Hvert selskap har forskjellige videresalg på sine biler, og beløpet varierer avhengig av merke og modell. Den kan også endre fra år til år. Du kan fastslå gjeldende gjennomsnittlig mark-up på bilen med lett tilgjengelig informasjon.

Kostnader

Det første trinnet i å finne ut bilens påslag er å finne kostnadene. Mange nettsteder som Kelley Blue Book og Edmunds gi denne informasjonen gratis. Du velger en bil og legge til de relevante alternativene. Nettsiden vil vise deg både forhandler kostnadene og produsentens veiledende pris. Forskjellen mellom disse to tallene er den base påslag.

Misforståelser

Mange forbrukere tror faktura kostnadene er sanne forhandler pris for en ny bil. Dette er en misforståelse fordi det er en annen viktig faktor. Et beløp kalt en hindring betales til forhandleren for hver bil selger, ifølge Edmunds automotive nettstedet. Dette gir dealeren en bruttofortjenestebeløp som ikke er synlig for de fleste kjøperne. Hindring er en prosent av produsentens veiledende pris. Dette varierer fra produsenten, men percents er oppført på webområdet Edmunds. Noen luksus merkevarer har ikke holdbacks.

Betraktninger

Forhandler incentiver kan også påvirke en ny bil markering. Produsenter gir ofte insentiver til forhandlere å heve nye bil profittmarginer. Cars.com forklarer at de ligner på forbruker rabatter. Dealership får en viss mengde penger for spesielle modeller. Men holder det pengene i stedet for forbikjøring den frem til kjøperen som en vanlig rabatt. Insentiver endres ofte. For eksempel kan de tilbys under langsom årstider å oppmuntre selgere til å presse hardere for salg. Du kan finne dagens incentiver på bilindustrien forskning områder og bruker denne kunnskapen når forhandle en ny kjøretøy pris.

Bruk

Det er nyttig å vite påslag på en ny bil hvis du planlegger å kjøpe en. Det forteller du hvor mye plass giveren har for forhandlinger. Det er mer plass til å få en lavere pris på en høy påslag kjøretøy. Giveren gi ikke mye bakken når påslag er lav eller vil negere fortjenesten.

Advarsel

Noen forhandlere kan utfordre din tall Hvis du hevder å kjenne nye bilens påslag og prøve å bruke informasjonen for å gjøre en avtale. Kontroller at tallene er riktige før du begynne å handle ved å sjekke dem på flere nettsteder. Skrive ut informasjonen og ta den med deg. Hvis du er sikker på informasjon og selgeren insisterer det er galt, anmode å se fakturaen. La og arbeide med en annen forhandler om selgeren ikke vil vise deg fakturaen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com