Hvordan lage din egen bilens interiør

October 11

Å finne ut hvordan å lage din egen bilens interiør passer din stil tar bare litt tid og krefter. Tilpasse setene, dash, er selv taket så rask og enkel som å plukke ut det riktige smykker å bære med din perfekte antrekket.

Instruksjoner

• Plukk ut nødvendigheter dekorere bilen på innsiden. Velg funky setetrekk. Det finnes mange alternativer. Ta tilsvarende gulvmatter. Du kan få de som passer til mønsteret på plasser eller kjøpe noen som utfyller design. Plukk ut en fancy rattet dekker også. De er tilgjengelige i en rekke farger og teksturer; Du kan også få en i Lær eller furry materialer. Bonus for å ha mykere seg er at de ikke får som varm og klissete sommeren eller fryse kaldt om vinteren. Se Tips for en morsom vri på mikse og matche.

• Henge noen minner. Selv om det er ulovlig i de fleste områder å henge alt fra bakspeilet, du kan henge en favoritt prisme, promenadekonsert riller eller eksamen tassel fra din radio, varme air conditioner knotter. Bare Vær forsiktig når du bruker dem så din minner ikke ender opp på gulvet.

• Friske opp din dash. Du kan bruke klistremerker som du ser i godteri maskiner rundt i byen eller gjøre tilpasset de på datamaskinen som går med humør du prøver å angi. Det er mange tilbehør som stick-på-the-dash bobble tall som jenter og spray miljøer i en rekke farger som sitter der også.

• Hovedartist av kjøretøyet er en ofte oversett. Bruker tegnestifter, kan du takle favorittbilder eller postkort som virkelig forteller en historie om hvem du er. Dette fungerer spesielt bra hvis det er en eldre bil der headliner er dratt eller falle ned.

Tips og advarsler

  • En morsom idé hvis du kommer med en tegneserie tema i bilen er å mikse og matche din favoritt karakter med kjente nemesis eller kjærlighet tilkobling som Tweety og Sylvester eller Batman og Catwoman. Denne måten alt passer, men med en vri.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com