Hvor å fastsette en Compaq R3000 som ikke er starter opp

January 27

En bærbar PC som ikke lastes operativsystemet eller unnlater å vise noe på skjermen er en død apparat. Alt håp er tapt, men selv om din Compaq R3000 svikter å støvel opp. Det finnes en rekke problemer som kan forårsake feil på operativsystemet og stoppe datamaskinen fra oppstart. Du kan for eksempel ha et dårlig batteri eller en forskyves minnemodul. Avhengig av årsaken til problemet må du kanskje åpne datamaskinen og fysisk omstille komponentene.

Instruksjoner

1 Koble fra alle maskinvareenheter eller USB disker koblet til din Compaq R3000 og koble fra strømkabelen. Trykk og hold power-knappen skrur helt. Lukk dekslet, og snu datamaskinen.

2 Skyv rektangulære utløserhåndtaket - plassert rett under på batteri - til venstre. Trekk batteriet helt ut av porten, og slår på bærbare tilbake over og åpne lokket. Koble strømkabelen, men ikke plugg inn andre ledninger eller enheter.

3 Trykk på power-knappen og vente å se om et bilde vises på skjermen. Installer et nytt batteri hvis datamaskinen starter opp riktig bruker bare makt fra din stikkontakt.

4 Koble en video graphics array (VGA) eller grensesnitt for digital video (DVI) kabel fra en ekstern skjerm til VGA- eller DVI-porten på siden av den bærbare datamaskinen hvis ikke noe bilde vises på skjermen. Koble kabelen hvis problemet ikke er løst ved hjelp av en ekstern skjerm. Slå av den bærbare datamaskinen igjen, og trekk ut strømkabelen. Slå laptop tilbake over så bunnen av saken med åpne batteri porten er synlig.

5 Finn rektangulære dekselet på midten av saken, under tomt batteri porten. Fjern én Phillips skruen på toppen av forsiden og trekk for å avsløre den R3000 hukommelse modul.

6 Finne to flikene på bunn og topp kantene av minnemodulen. Presse hverandre kategoriene så modulen dukker opp litt. Dra modulen til venstre for å koble den fra hovedkortet. Skyver modulen på port og sikre det er ordentlig koblet.

7 Angi kategoriene tilbake på modulen låse den på plass. Sett på dekselet og skru den ned. Skyv batteriet inn i porten på toppen av den bærbare datamaskinen og snu R3000. Koble strømkabelen og trykk på strømknappen for å starte oppstartsprosessen.

Tips og advarsler

  • Hvis datamaskinen fortsatt ikke støvel opp riktig må alvorlige maskinvarefeil, for eksempel en død hovedkort. I dette tilfellet, kan du kontakte Compaq Kundestøtte for å få din bærbare reparert eller erstattet.
  • ~
  • HP selger batterier for bærbar PC R3000, eller du kan kjøpe dem via tredjeparts kilder som online elektronikkbutikker.
  • Selv en liten mengde statisk elektrisitet utskrevet fra hendene kan ødelegge din bærbare hukommelse modul. Før du fjerner minnedekselet, bør du jorde deg selv. For å gjøre så, trykk en metallgjenstand som ikke har ingen elektrisk gjeldende går gjennom det og også hviler på en solid overflate. Antistatisk håndleddet stropper, hvilke forhindre elektrostatisk utladning, er også tilgjengelig på elektronikkbutikker.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com